27 C
Willemstad
• maandag 19 april 2021 22:01

PBC | Vliegverkeer Curaçao moet rekening houden met vulkaanuitbarsting Soufrìere

Persbureau Curacao Het vliegverkeer richting Curaçao, Aruba en Bonaire kan last ondervinden van de as van de uitbarstende vulkaan Le Soufriere. Dat zegt de Meteorologische Deinst van Curaçao....

PBC | OM houdt twee minderjarigen aan na mishandeling op video

Persbureau Curacao De politie heeft twee minderjarigen aangehouden op verdenking van mishandeling. Daarvan werden beelden gemaakt. Die werden vorige week verspreidt via sociale media. Daarop kon je zien...

Trouw | Voor ABN Amro is de witwaszaak nu afgedaan, maar drie oud-bestuurders worden verdacht

Dirk Waterval | met feitenrelaas, persbericht en transactieovereenkomst Waarom besloot het OM dit keer wél om gelijk verdachten aan te wijzen in het falende bankbeleid van ABN Amro? Betreurenswaardig...

ParadiseFM | ‘Vaccinatiebonus werknemer mag’

Je personeel een financiële tegemoetkoming geven voor het nemen van het vaccin is arbeidsrechtelijk toegestaan. Dat schrijven juristen van HBN Tax & Law in een speciaal bulletin....

Democracy now! | Monday, April 19, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 19 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img
HomeMediaPBC | Schotte op zoek naar nieuwe advocaat

PBC | Schotte op zoek naar nieuwe advocaat

Babel advocaat Eldon Peppie Sulvaran laat het afweten | Foto Persbureau Curacao
Babel advocaat Eldon Peppie Sulvaran laat het afweten | Foto Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Gerrit Schotte moet op zoek naar een nieuwe advocaat. Op radio Mas bevestigde de premier het vertrek van Peppie Sulvaran. Een reden voor de breuk gaf hij niet.

Wel zegt de ex-premier het vreemd te vinden de datum voor hoger beroep van zijn zaak via de krant te moeten vernemen. Volgens Schotte zit het OM hem dwars vanwege de verkiezingen.

Onzin zegt het OM, Schotte heeft gewoon een dagvaarding gekregen. 11 augustus begint het hoger beroep van de zaak Babel. Dan is er een regiezitting. In Eerste Aanleg werd Schotte veroordeeld tot 3 jaar cel voor ambtelijke corruptie.

Bron: Persbureau Curacao

10 reacties

 1. Alles wordt er ingezet om de aanstaande verkiezingen te overleven. Door de versplintering van de partijen zal het voor de grootste partij moeilijk worden om een meerderheid te vormen. Zodra dit niet lukt is de weg vrij voor de overige partijen om de regering te vormen dat dan zeker gaat lukken. Denk hierbij aan een formatie MFK, PS en de nieuwe partijen van Dos Santos, Cooper, Asjes en een paar andere afvalligen oja en Cooper kan het in 1 keer weer goed vinden met de MAN zijn oude vrienden moeten de zakken toch ook kunnen vullen ten koste van de belasting betaler. Binnen de kortste keren is de integriteit wet van de tafel, Nederland buitenspel gezet en hebben ze de gelegenheid om de staatskas weer te plunderen.

 2. Is dit kinderachtig wegloopgedrag (of helemaal niet verschijnen) niet gewoon des Curacaosch? Het hebben van geen ballen? Een vorm van degeneratie.

  ( @ Vervelend; slechts 1 naam toegestaan. Geen 5 )

 3. Volgens de media is Schotte op zoek naar een advocaat die hij ‘kan betalen’. Ik geloof niet dat Vaders een lager tarief hanteerd dan Sulvaran.

 4. Vreemd dat Sulvaran ermee stopt. Hij zal toch geen last hebben gehad van een plotselinge aanval van integriteit?

  De helft van de omzet van zijn praktijk komt van de wandelende MFK strafbladen Schotte, Constantia, Thode, Jamaloodin en niet te vergeten hun sponsor dos Santos.

  Wellicht is het een vertragingstactiek en zie we hem zometeen weer terug.

 5. De waarheid is dat de psychopaten,Narsicten,Losers en het bij elkaar geraapte zooitje als bekend staande beroeps leugenaars, niet de handdoek in de ring gooien nee ze zijn zoals al zo lang gewoon het het land Curacrim en het OM plus de Staten aan het demoniseren en terroriseren, deze drie muskatiers moet allen terecht komen te staan als landverraders. Het wachten is alleen nog op een protestmars waar doden bij vallen georganiseerd door deze drie, dan kunnen zij net als zo vele andere dictaters voor het hek in Den Haag.

 6. geen centjes geen peppie, trouwens schotte is passe zo uit waarom zal je dan als advocaat er nog enig voordeel aan hebben.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties