26 C
Willemstad
• donderdag 15 april 2021 07:53

ParadiseFM | Horeca hoopt op versoepeling

Werknemers in de horeca hopen dat er na meer dan drie weken lockdown binnenkort sprake kan zijn van enige versoepeling van de coronamaatregelen. Dat meldt de Extra vandaag....

PB | Koning Willem-Alexander spreekt over coronabesmettingen en vaccinatieprogramma op Curaçao

Zijne Majesteit de Koning heeft woensdagavond 14 april online gesproken met gouverneur George-Wout van Curaçao, met het hoofd van de afdeling epidemiologie en onderzoek van het departement...

PBC | Qatar Airways via JetBlue naar Curaçao

Persbureau Curacao NEW YORK – Vanaf 19 april aanstaande gaat de Amerikaanse prijsvechter JetBlue tickets verkopen voor vluchten van Qatar Airways van negen Amerikaanse luchthavens naar Doha in...

PBC | Politie Curaçao op zoek naar vermiste Suzette

Persbureau Curacao De politie van Curaçao is opzoek naar de 16-jarige Susette Perez Martines. Ze is hier geboren en liep zaterdag 30 januari, ruim twee maanden geleden, weg. Zij...

PBC | Vier patiënten bezweken aan Covid19 in het ziekenhuis

Persbureau Curacao Vier patiënten zijn sinds gistermiddag bezweken in het CMC aan de gevolgen van corona. Het totaal aantal slachtoffers op Curaçao, sinds het begin van de corona-uitbraak...

DH | US citizens being evacuated from St. Vincent to St. Maarten via cruise

PHILIPSBURG--The United States (US) Embassy is coordinating with Royal Caribbean Cruises for a maritime evacuation of US citizens from St. Vincent to Dutch St. Maarten on Friday,...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaPBC | Schotte op zoek naar nieuwe advocaat

PBC | Schotte op zoek naar nieuwe advocaat

Babel advocaat Eldon Peppie Sulvaran laat het afweten | Foto Persbureau Curacao
Babel advocaat Eldon Peppie Sulvaran laat het afweten | Foto Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Gerrit Schotte moet op zoek naar een nieuwe advocaat. Op radio Mas bevestigde de premier het vertrek van Peppie Sulvaran. Een reden voor de breuk gaf hij niet.

Wel zegt de ex-premier het vreemd te vinden de datum voor hoger beroep van zijn zaak via de krant te moeten vernemen. Volgens Schotte zit het OM hem dwars vanwege de verkiezingen.

Onzin zegt het OM, Schotte heeft gewoon een dagvaarding gekregen. 11 augustus begint het hoger beroep van de zaak Babel. Dan is er een regiezitting. In Eerste Aanleg werd Schotte veroordeeld tot 3 jaar cel voor ambtelijke corruptie.

Bron: Persbureau Curacao

10 reacties

 1. Alles wordt er ingezet om de aanstaande verkiezingen te overleven. Door de versplintering van de partijen zal het voor de grootste partij moeilijk worden om een meerderheid te vormen. Zodra dit niet lukt is de weg vrij voor de overige partijen om de regering te vormen dat dan zeker gaat lukken. Denk hierbij aan een formatie MFK, PS en de nieuwe partijen van Dos Santos, Cooper, Asjes en een paar andere afvalligen oja en Cooper kan het in 1 keer weer goed vinden met de MAN zijn oude vrienden moeten de zakken toch ook kunnen vullen ten koste van de belasting betaler. Binnen de kortste keren is de integriteit wet van de tafel, Nederland buitenspel gezet en hebben ze de gelegenheid om de staatskas weer te plunderen.

 2. Is dit kinderachtig wegloopgedrag (of helemaal niet verschijnen) niet gewoon des Curacaosch? Het hebben van geen ballen? Een vorm van degeneratie.

  ( @ Vervelend; slechts 1 naam toegestaan. Geen 5 )

 3. Volgens de media is Schotte op zoek naar een advocaat die hij ‘kan betalen’. Ik geloof niet dat Vaders een lager tarief hanteerd dan Sulvaran.

 4. Vreemd dat Sulvaran ermee stopt. Hij zal toch geen last hebben gehad van een plotselinge aanval van integriteit?

  De helft van de omzet van zijn praktijk komt van de wandelende MFK strafbladen Schotte, Constantia, Thode, Jamaloodin en niet te vergeten hun sponsor dos Santos.

  Wellicht is het een vertragingstactiek en zie we hem zometeen weer terug.

 5. De waarheid is dat de psychopaten,Narsicten,Losers en het bij elkaar geraapte zooitje als bekend staande beroeps leugenaars, niet de handdoek in de ring gooien nee ze zijn zoals al zo lang gewoon het het land Curacrim en het OM plus de Staten aan het demoniseren en terroriseren, deze drie muskatiers moet allen terecht komen te staan als landverraders. Het wachten is alleen nog op een protestmars waar doden bij vallen georganiseerd door deze drie, dan kunnen zij net als zo vele andere dictaters voor het hek in Den Haag.

 6. geen centjes geen peppie, trouwens schotte is passe zo uit waarom zal je dan als advocaat er nog enig voordeel aan hebben.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties