Hendrik Jan Korterink

Het komt vaker voor, bij liquidaties, dat mensen die het slachtoffer kennen zich niet kunnen voorstellen dat iemand iets zodanigs heeft misdaan dat hij zo’n straf verdient. Maar in de meeste gevallen is er wel een vermoeden waar het mee te maken heeft.
Dat is er nog niet bij de moord op de 32-jarige Dyron/Dayo, zondagavond op Katendrecht, Rotterdam, op de Rechthuislaan. Het lijkt professioneel uitgevoerd, met tientallen schoten, vermoedelijk met een automatisch wapen.
Het slachtoffer komt – zoals meer Antillianen in Rotterdam – van Curaçao. Er gaan wat stemmen op die menen dat er sprake moet zijn van een vergissing. Als Dyron zich al in criminele kringen begaf, is dat in elk geval niet erg opgevallen. Als Antillianen iets uitspoken, is het meestal binnen afzienbare tijd bekend: er is daar niet zoiets als een zwijgcultuur, eerder het tegenovergestelde.
Bron: Misdaadjournalist
Bert dat is weer een totaal idioot antwoord–alsof dat een standaart zou zijn is half de wereld hetzefde–er zijn trouwens veel meer Nederlandse blanke Criminelen dat van Curacao-het is Nederland die dat graag andersom ziet om zichzelf mooi te doen voorkpomen–Nederland is een van de grootste DRUGS LABS van de wereld.
Wanneer je een Curacaoenaar neer schiet is de kans statistisch relatief groot dat je een crimineel neer schiet.
Zijn foto met petje en tattoos doen het minimaal vermoeden.