30 C
Willemstad
• dinsdag 20 april 2021 14:22

PBC | Ongedocumenteerden kunnen ook bij SDK of WTC vaccineren

Persbureau Curacao Ook inwoners van Curaçao zonder geldige verblijfspapieren kunnen zich laten vaccineren. Dat hoeft niet persé bij de kliniek Salu pa Tur, waar ze al langer welkom...

PBC | Girobank-gedupeerden beschikken weer over hun geld

Persbureau Curacao Ruim 2000 Girobank-gedupeerden hebben vanaf vandaag weer beschikking over hun tegoed. GI-RO Settlement Holding is de partij die daarvoor zorg draagt in samenwerking met Girobank. Begin...

Democracy now! | Tuesday, April 20, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 20 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

ParadiseFM | Lichte versoepelingen voor restaurants en winkels

De lockdown, plachi di dia en avondklok om 19u blijven tot zeker 30 april van kracht. Vanaf morgen versoepelen de coronabeperkingen licht voor restaurants en winkels. restaurants mogen...

Nu.cw | Scholieren opgepakt voor verspreiden ongepaste beelden

Een school heeft vorige week aangifte gedaan tegen een scholier die tijdens een Zoomles ‘ongepaste beelden’ liet zien. De minderjarige is gehoord door de politie en de...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaDolfijnFM | Actievoerders stichten brandjes over het hele eiland

DolfijnFM | Actievoerders stichten brandjes over het hele eiland

Het gaat steeds om autobanden of vuilnis dat op straat in de fik worden gestoken | Extra

De brandweer had gisteren vanaf de middag haar handen vol aan talloze brandjes op het eiland. Aangestoken door boze actievoerders die willen dat de regering opstapt.

Het gaat steeds om autobanden of vuilnis dat op straat in de fik worden gestoken.

Het eerste brandje begon in Brievengat, daarna was er brand in de Blanquillaweg, in de mondi achter Marchena Hardware, op de kaminda George Willems, in Kwartier en op de Caracasbaaiweg in de bocht van Skerpene. Bij Palu Blancu werd een trùk met autobanden onderschept. De politie vermoedt dat die banden aan wilde leveren voor andere brandjes.

Bron: DolfijnFM

26 reacties

 1. @Mevrow Aimee Boezeman:
  Welnee Mw. ….. Ondanks de negatievelingen hier, zijn er nog een aantal die er hard tegenin gaan. Ze maken natuuuuurlijk heel weinig vrienden, maar het zij zo.
  IK in ieder geval ga door tot het gaatje tegen deze… deze…. Ach, laat maar. Ik doe mijn ding, en ze bekijken het maar!!

 2. Wat een ordinair afbrekend gescheld van alle kanten kan er nog iemand IETS positiefs zeggen over dit eiland, hier word ik nou depressief van. Alle hoop verloren??

 3. Het dak repareer je als het droog is. Dat is op deze rots nooit gebeurt, in nederland wel, , dus nu het regent wordt je nat en moet je niet zielig doen en zeuren. Tja, helemaal eigen schuld.

 4. @Wim:
  Moet je vooral doen: zeggen waar je naar toe “verhuist” Heel snugger van je…. Mijn hemel zeg……

 5. @Elfje:
  Voelt U zich aangesproken dan?
  Het is volgens mij nogal wiedes wie ik met jullie bedoel. Dat zijn degenen die de YDK naar het leven staan, wat die ook doet. Het is nooit goed. Dat zijn degenen die menen hier op KKC hun gal te kunnen spuien, zonder dat iemand ze een strobreed in de weg legt. En ze weten wie ze zijn.
  Maar dan rekenen ze buiten Drechi pa bosnan Tur, en nog een paar gelijkdenkenden. Mag het uw goedkeuring wegdragen?

 6. @Bululu
  De ene helft van je vrienden roven hun eigen bevolking arm
  De andere helft van je vrienden branden het wel plat.
  Lekker gewerkt knul!

 7. Deze reactie is verwijderdwegens strijd met de regels.

  @Bululu:je zit continu te SCHREEUWEN OP DIT FORUM.
  Nog één keer en er wordt niet meer van jou geplaatst.

  Commentpolis

 8. @Wim:
  Neem aub een enkeltje.
  En sluit geen reisverzekering. Nergens voor nodig. Want je zal bij schade enkele vragen moeten beantwoorden die jij toch niet zult kunnen beantwoorden. Vragen zoals “Een en een is……..” En als je dat niet kunt beantwoorden, dan keren ze niet uit. Dus zonde van het geld. En ja: Ik ben idd op je afgekomen: Als een vlieg op een enorme drol.
  Daaaaag Wim.

 9. I love La Stiwz, and Joep M., maar heb het tegelijkertijd helemaal gehad met de Drechis, Bulus en Beflapassen die op dit forum afkomen als vliegen op een hoop stront en hou het daarom hier voor gezien.

  Ik ga naar Curacao Nu, een forum dat nog niet gedomineerd wordt door voornoemde proleten.

  Adieu, adios, Gruss Gott en ik wens u allen wat u mij wenst.

 10. @Drechi zegt: “…Nooit gehoord dat “blanco stemmen” een stem voor de gevestigde orde is?…”

  Dat kun je dan wel gehoord hebben, maar dit is absoluut niet waar.

  De MFK is een kut partij. Zo, nu heb je dat ook gehoord. Is het nu waar?

  Een blanco stem telt alleen mee voor het opkomstpercentage.
  Voor de kiesdeler worden alleen de op kandidaten uitgebrachte stemmen geteld.

  Een blanco stem is exact hetzelfde dan niet stemmen, met het enige verschil dat een blanco stem een hoger “protestgehalte” heeft dan niet stemmen.

 11. @Joep en Bram:
  Eerst Joep. Jij bent belangrijker dan Bram.
  Heb jij de lagere school wel afgemaakt? Nooit gehoord dat “blanco stemmen” een stem voor de gevestigde orde is? Nee he? Ga het eens Googelen. Ik heb geen tijd en geen zin om tegen de Berlijnse Muur te gaan zitten praten, die er toch geen sikkepit van zal begrijpen.
  En Bram: Als jij foute luiers aan arme sloebers van kinderen in derdewereldlanden kunt slijten, dan heb je inderdaad veel lef.

 12. @Drechi. Waarvoor bang zijn? Ik ben alleen bang voor een ongeval die veroorzaakt worden door de analfabeten en onbenullen die zonder blikken of blozen de wegen onveilig maken. Volgens mij ben jij bang aan het worden.

 13. [email protected] , voor wie moet ik bang zijn, voor wie, toen ik 17 jaar en 6 maanden was stond ik al in de woestijn met een aap waar veel blauwen bonnen uit konden komen, dat was de 6 daagse oorlog in Israel, ben jij ook wel eens zo flink geweest in je leven, ik denk het niet aan je slap gelul te lezen, drollekont?.

 14. @ Drechi

  Ik ben nergens bang voor, dit was te voorspellen en nee, ik heb niet op deze kneuzenclub gestemd, ik heb gewoon blanco gestemd. Destijds al aangegeven dat we, bij de vorige verkiezingen, maar liefst 17 partijen hadden en GEEN ENKELE partij was integer. Dat was een triest dieptepunt in de geschiedenis van Curacao.
  Langzamerhand heeft het volk er genoeg van, alleen moet ik wel aangeven dat de roep om onafhankelijkheid bij veel van deze protesteerders, niet handig is.
  Alleen kunnen we het helemaal niet aan, er is geen geld en integere bestuurders hebben we niet.

  Maar dat Ruggenaath c.s. op moeten stappen is meer dan duidelijk. In deze tijden gewoon de helft van de bevolking vergeten en nog steeds je eigen zakken blijven vullen is te schunnig voor woorden.

 15. Het cabaret van de minister heeft het in elk geval voor elkaar gekregen dat de betogers het blijkbaar nog niet door hebben wie er nu schuldig is aan de malaise. De regie gaat dadelijk het focussen op Nederland

 16. Het is de actievoerders kennelijk onbekend dat de regering zetelt in Fort Amsterdam (en niet in Brievengat, Kwartier ed.).

 17. Het valt mij bijzonder op dat als aards leugenaar en super dief Gerrit de Raaf in een van zijn velen recht zaken ongelijk krijgt en zijn gram niet kan halen er elke keer brandjes en ongehoorzaamheid word gepleegd door een stelletje mafkezen, maar het lachen zal hem vergaan, Wat zijn die Cooper, schreeuwer Cova en breedbek kikker Amparo stiltjes, is dat stilte voor de storm???. Eind van de maand is de staats kas leeg en krijgen veel mensen geen poenne meer, aangezien NL geen Gulden meer in dit rovershol wil investeren en medewerking van Knops en Rutte kunnen de brand stichters ook wel op hun buik schrijven, ze stelen zelf een heel land leeg, en iemand er over de rooilijn is gegaan ” Knops ” word aan de schandpaal genageld, go wat zijn we weer slim bezig bonden en oproer stokers!. valt mij mee dat ze nog niet gaan staken om Gerrit de Raaf vrij te krijgen uit het gevang

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties