PBC | Ruim 1000 claims tegen energiebedrijf Aqualectra

Persbureau Curacao

Het onderzoek naar de oorzaak van de stroomuitval heeft ook een ton gekost | Extra

Willemstad Aqualectra heeft ruim 1000 claims binnengekregen na de serie van black-outs eind december en begin januari. De geclaimde schade bedraagt volgens directeur Darick Jones, ruim 70.000 gulden.

Ruim 60 procent van de claims is nog in behandeling. De stroomleverancier zegt toe met een compensatievoorstel te komen. Aqualectra is niet verzekerd tegen claims als gevolg van stroomuitval.

Door de black-outs is de maatschappij ook nog eens 1,7 miljoen gulden aan inkomsten misgelopen.

Het onderzoek naar de oorzaak van de stroomuitval heeft ook een ton gekost.

5 Reacties op “PBC | Ruim 1000 claims tegen energiebedrijf Aqualectra

 1. 1000 claims f. 70.000 dus f. 70,— gemiddeld per claim. Dat zijn inderdaad enorme schades!

 2. Abraham Mossel

  1000 claims dat is nada nopes, zeker alleen claims van bedrijven van vriendjes die betaald gaan worden. Ze vergeten zeker de burger die zijn ijskast voorraad in de mondi heeft kunnen gooien of het vlees en nog meer des dienst aan de vissen heeft kunnen voeren, wat een gift zeg. En geen hond die in opstand komt op de crim en waarom?? omdat ze bang zijn voor hun haggie en om hun baantje kwijt te raken door een paar hufters die aan de top zitten en wel dikke pensen hebben van de hele dag vreten bij of van de snek. NL geen gulden meer deze kasnt op jullie zijn toch die verdomde k U t makamba, word eens wakker Rutte je vriend Wilders is dat al en dat zal je in Maart merken bij de verkiezingen, niet no 2 maar no 1 zal hij worden aangezien hij geen partij heeft!!!. ”kom er maar in Drekkie”

 3. Ik claim een echte directeur voor Aqualectra, geen politieke marionet, die overduidelijk zijn best doet maar ook overduidelijk “onder”geschikt is voor deze toppost!
  Hij zou hooguit als hoofd van een aqualectra filiaaltje kunnen functioneren direct onder een driekoppig filiaal management

 4. Het is onbegrijpelijk hoeveel radio en tv stations deze man het hoofd boven het hoofd blijft houden. Het moet toch afgelopen zijn dat Aqualectra zendtijd in ochtendprogramma’s koopt om de pers te vriend te houden.

 5. 1000 claims daar komen ze mee goed weg .
  Amateurs .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *