26 C
Willemstad
• zondag 9 mei 2021 09:33

PBC | Coronamaatregelen eerder dan verwacht versoepeld

Persbureau Curacao Vanaf dinsdag 11 mei zullen de coronamaatregelen op Curaçao worden versoepeld. Eerst zou dat over negen dagen, op 17 mei zijn. Volgens demissionair premier Eugene Rhuggenaath...

PBC | Zondag kans op regen en onweer

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een storing die naar verwachting de lokale eilanden in de komende 24 tot 36 uur zal treffen, bevindt zich momenteel boven het zuidoosten van...

AVC | ‘Toezicht op financiële instellingen Curaçao is te vrijblijvend’

Servaas Houben en Ronald Ketellapper | Achterkant van Curacao Het toezicht in Curaçao op financiële instellingen is te vrijblijvend, verouderd en houdt onvoldoende rekening met de risico’s waaraan...

ParadiseFM | “Eiland heropent dinsdag”

De meeste sectoren op het eiland mogen dinsdag weer open. Dat melden bronnen aan Paradise FM. Om 16 uur worden de details bekendgemaakt tijdens een ‘relato di...

ParadiseFM |‘Nationale assemblee’ moet eiland post-corona vormgeven

Komende maandag, dinsdag en vrijdag praat de overheid met diverse belangengroepen over de vraag ‘hoe verder, nadat een groot deel gevaccineerd is’. Dat vertelde premier Rhuggenaath vandaag tijdens...

DH | Irion: Former ministers should be held accountable for actions

PHILIPSBURG--Finance Minister Ardwell Irion believes that former ministers should be made examples and held accountable for their actions executed while in office. He made the...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaRadio Paradise FMParadiseFM | Duur van nieuwe blackout nog onbekend

ParadiseFM | Duur van nieuwe blackout nog onbekend

We lezen graag in de comments welke winkels / restaurants / pompstations / etc met generator ook nog gewoon open zijn.

Curacao is getroffen door een nieuwe blackout. Dat heeft Aqualectra nu ook bevestigd. Technici zoeken naar de oorzaak. Hoe lang de storing duurt is momenteel nog niet bekend.

Paradise FM 103.1 blijft gewoon te ontvangen.

We lezen graag in de comments welke winkels / restaurants / pompstations / etc met generator ook nog gewoon open zijn.

Bron: ParadiseFM

8 reacties

 1. Wij zijn nu bijna 1 jaar inwoners van Curacao na een aantal jaren overwinterd te hebben. Op allerlei gebied zijn we wel tegen behoorlijk wat zaken aan gelopen die in een derde wereld land niet zouden misstaan. Feitelijk werkt alleen de zon perfect. Dat is toch jammer van ons geliefde eiland. Het kon allemaal zoveel mooier, beter en schoner zijn.

 2. Ik hoorde een keer een meneer van Aqualectra , ,geloof raad van Toezicht, zeggen.

  Management moet helemaal lokaal zijn, wij hebben zelf onze goede mensen, al die makambas die moeten zich er niet mee bemoeien!
  Voila! Hier heb je je aqualectra! Hoop dat je genoten hebt van de black outs, tegen de hoofdprijs, water & electra zoals met alles is peperduur, door de belachelijke personeelsoverhead!

 3. Als je Neysa Isenia met haar CV, dat nog te smerig is om je billen mee af te vegen, aanneemt als directrice, dan is Jacinta Constantia uitermate geschikt als Finance Manager.

  Bij Aqualalectra, het duurste nutsbedrijf ter wereld.

  Ik weet wel wat de eigenaar van Miles hiervan zou vinden.

 4. Aqualectra, Selikor, CBCS allemaal bedrijven die hardstikke goed zouden kunnen draaien met het juiste management.

  Ook bedrijven waar lekker uitgedeeld wordt, maar het personeel er niet klantvriendelijker op wordt.
  Ze hebben immers “status”.

  Bel maar eens op:
  of er neemt niemand op, of je zit een half uur naar muziek te luisteren, of ze bellen je nooit terug, of ze laten je uren wachten als je er langs gaat!
  Dat is de servicemoraal van dit eiland, helaas!!!

 5. Weet iemand de naam van de enorm laffe slapzak die hoofd Human Resources is bij Aqualectra?

  Wie neemt deze ongetwijfeld gigantisch verdiendende clown nog serieus nu hij Neysa Isenia met haar erbarmelijk CV heeft aangesteld?

  NIET GESCHIKT GEVONDEN VOOR EEN DIRECTIEFUNCTIE en NIET INTEGER BEVONDEN door de Centrale Bank, finance manager van een bank die onder haar failliet is gegaan met 715 miljoen schulden en, hup. dit huppelkutje wordt directeur bij Aqualectra!

  Wie waren haar referenties?

  Eric Garcia?

  Stephen Capella?

  De moeder van Stephen Capella aan Neysa Amnesia 300,000 dollar heeft overgemaakt?

 6. Als het in deze frequentie met black-outs doorgaat, kan Aqualectra (in navolging van Venezuela) beter gaan aankondigen op welke tijden er wél stroom is.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties