DCLP | Vandaag kort geding gedeputeerden St. Eustatius tegen waarnemend gezeghebber

St. Eustatius vs Nederland

STATIA – Vandaag begint om 10:00 uur in The Lions Den van het Lions Club op Sint Eustatius het Kort Geding van eiland gedeputeerden Charles Woodley en Derrick Simmons tegen waarnemend Gezaghebber Julian Woodley.

In deze zaak willen de gedeputeerden dat de interim gezaghebber een aantal besluiten dat door hen zijn ondertekend te bekrachtigen met zijn handtekening.

De zitting wordt door CTC van Sint Eustatius gestreamd en is te volgen via radiostatia.com (audio)

Bron: DutchCaribbeanLegalPortal

2 Reacties op “DCLP | Vandaag kort geding gedeputeerden St. Eustatius tegen waarnemend gezeghebber

  1. Ik vraag me of de door u voorgestelde oplossing wel de beste is.
    Maar ja, ik weet ook geen betere.

  2. Renée van Aller

    Een piepklein eiland dat op zichzelf wil, omdat de Nederlandse Antillen ophielden te bestaan? Het is geen pretje om onverwacht Nederlands grondgebied te worden op 10-10-10. Niemand die rekening houdt met het verleden. Waar haalt het eiland de middelen vandaan om zelfstandig voort te bestaan? Wie gaat het eiland inlijven? Curacao, Sint Maarten, de maffia? Is daar over nagedacht? En is dat beter dat inlijving bij Nederland en als tweedehands grondgebied te worden behandeld? De rechter zal zich waarschijnlijk onbevoegd of niet ontvankelijk verklaren. Prima steen des aanstoots om de aandacht af te leiden van zaken die verborgen moeten blijven. Renée van Aller&John de Vries

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *