Curacao.nu | K1 DIRECT (noodhulp & crisis team) rekruteert nieuwe leden

Persbureau Curacao

De beslissing om een filiaal op Curaçao te ontwikkelen, kwam voort uit de strategische ligging van het eiland buiten de orkaan gordel en de sociale verbinding met Sint Maarten | Foto het K1 DIRECT – K1’s noodhulp & crisis team

WILLEMSTAD – K1 DIRECT – K1’s noodhulp & crisis team rekruteert momenteel nieuwe vrijwilligers om deel uit te maken van hun team gevestigd in Curaçao. Sinds de lancering op 6 september 2018, is K1 DIRECT, in samenwerking met lokale, regionale en internationale noodhulp initiatieven en organisaties, uitgegroeid tot een team van meer dan 40 vrijwilligers die gevestigd zijn in Sint Maarten en Curaçao.

De beslissing om een filiaal op Curaçao te ontwikkelen, kwam voort uit de strategische ligging van het eiland buiten de orkaan gordel en de sociale verbinding met Sint Maarten.

K1 DIRECT is opgeleid in verschillende gebieden van rampenbeheer om de rampenbestrijdings structuur van Sint Maarten en andere eilanden te ondersteunen door middel van zijn belangrijkste taken als Shelter Management, First Response en Distribution Management in de regio. De meest recente missie van het team was het ondersteunen van de hulp in de Bahama’s veroorzaakt door de orkaan Dorian. Waar de vrijwilligers tijd doorbrengen in Nassau en Freeport, helpt Grand Bahama bij het registreren van evacués, het beoordelen van eigenschappen voor extra opvang en het beheren van een distributie magazijn van voorraden.

Programma managers Iris Hakkens & Alan Schet zullen van 3 oktober tot 8 oktober 2019 op Curaçao zijn om verschillende radio-en TV-interviews uit te voeren. Ze zullen tevens op maandag 7 oktober 2019 s’avonds een informatiesessie voor geïnteresseerde personen houden. Exacte tijd en locatie worden nog aangekondigd.

De beslissing om een filiaal op Curaçao te ontwikkelen, kwam voort uit de strategische ligging van het eiland buiten de orkaan gordel en de sociale verbinding met Sint Maarten.

Als u of iemand die u kent geïnteresseerd is om meer te leren of deel uit te maken van het team, kom dan naar de informatiesessie en neem contact op met K1 DIRECT via hun Facebookpagina op www.facebook.com/K1SXM of hun website op www.k1britanniafoundation.org, via e-mail op [email protected] of telefonisch via + 5999-5201614

Bron: Curacao.nu

Een Reactie op “Curacao.nu | K1 DIRECT (noodhulp & crisis team) rekruteert nieuwe leden

 1. ‘K1 DIRECT (noodhulp & crisis team) rekruteert nieuwe leden’. Ik kan dat woord rekruteren niet zien of ik wordt misselijk van.

  Laatst zag ik op onze bejaarden zender TeleCuraçao ook iemand die aan het rekruteren was. Het was voor een soort mannen praatgroep die heet ‘Pali homber’ toen ik dat zag, dacht ik verrek eindelijk een praat groep voor echte mannen.

  Ik heb me gelijk aangemeld want na de uitzending kwam het telefoonnummer in beeld en de eerste avond was gelijk op een dinsdag avond dus ik dacht dat kan geen toeval zijn dinsdag avond is ladies night in Campo dus zullen we na de meeting daar de beest gaan uithangen.

  Voordat ik naar toe ging heb ik nog tegen mijn vrouw gezegd om niet op te blijven want het wordt een heftige nacht.

  Om een lang verhaal kort te houden de meeting begon om 9 uur s’avonds en de spreker begon gelijk met laten we even bidden.

  Hoezo laten we bidden, we gaan toch zo zuipen en hoertjes pakken dacht ik, maar nee hoor het ging de hele avond hoe Jezus in je leven te laten. Nou dat was een teleurstelling zeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *