Curacao.nu | Vermiste Curaçaose vissers

Persbureau Curacao

Vanaf vrijdagavond is er een zoektocht naar de vermiste vissers door de eenheden van zowel de Venezolaanse als Curaçaose Kustwacht.

Willemstad – Het Rescue and Coordination Center (RCC) kreeg afgelopen vrijdagavond een melding via VHF kanaal 16 van de vissersboot Sandimar.

De Curaçaose man gaf aan dat hun vissersboot water maakte, de boot bevond zich op dat moment vlakbij de territoriale wateren van Venezuela. De Kustwacht heeft op deze melding direct het Dash vliegtuig naar de locatie gestuurd.

Bij aankomst detecteerde de Dash een drijvend object in het water. Het object bleek een koelkast te zijn die aan boord van de vissersboot was. De koelkast wordt door de vissers gebruikt voor het bewaren van hun vissen.

Vanaf vrijdagavond is er een zoektocht naar de vermiste vissers door de eenheden van zowel de Venezolaanse als Curaçaose Kustwacht. Ook andere Curaçaose vissersboten hebben aan de zoektocht bijgedragen.

Bron: Curacao.nu

Een Reactie op “Curacao.nu | Vermiste Curaçaose vissers

  1. Dat de Venezolanen helpen zoeken geeft toch aan, beter een goede buur dan een verre vriend. Het is toch onbegrijpelijk dat Ruggenaath in navolging op Nederland toentertijd Guaidó, heeft erkend.

    Wij behandelen de Venezolanen als vuil en zie daar als wij in nood zijn, zijn ze niet beroerd om te helpen.

    Vandaar dat ik altijd gezegd heb wij laten die ‘mariku sjusji ku njun hende a vota pe’, de Venezolanen als vuil behandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *