31 C
Willemstad
• maandag 26 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

PS gaat nog steeds voor onafhankelijkheid

HomeMediaPS gaat nog steeds voor onafhankelijkheid

WILLEMSTAD — Een onafhankelijk Curaçao blijft het ultieme doel van regeringspartij logo-pueblo soberano (PS). Dit hebben de leden afgelopen zaterdag tijdens een algemene ledenvergadering besloten. Volgens PSvoorzitter Edward Joseph hebben de leden het doel van de partij, namelijk onafhankelijkheid, opnieuw bevestigd en geratificeerd.

Advertentie

Volgens Joseph is er binnen de partij geen discussie geweest over de koers die de partij moet varen.
Buiten de partij is deze discussie wel aan de orde geweest, aldus de PS-voorzitter.
De partij werd door vooral politieke tegenstanders verweten dat zij de koers van Pueblo Soberano en vooral van haar politiek leider, de op 5 mei vermoorde Helmin Wiels, zouden hebben laten varen.
Dit wordt fel tegengesproken door Joseph.

Bij ons is dit nooit een punt van discussie. Het is iets waar wij als partij nog altijd voor staan. Wij hebben alleen deze missie van de partij nogmaals geratificeerd. Hoe wij dit willen bereiken? Dat willen wij doen conform de statuten van de partij en wat onze partijoprichter en leider Helmin Wiels altijd heeft verklaard”

, aldus Joseph vanochtend in een terugblik op de algemene ledenvergadering van afgelopen zaterdag.
Wiels maakte zich altijd sterk voor een onafhankelijk Curaçao, maar dit kan pas bereikt worden als het Curaçao volk voldoende ontwikkeld is, zodat het op eigen benen kan staan.
Tijdens de algemene ledenvergadering maakte het bestuur van PS ook van de gelegenheid gebruik om verantwoording af te leggen aan de leden.
Volgens Joseph was dit sinds het aantreden van het bestuur in augustus van dit jaar niet gebeurd.
Een van de mededelingen van het bestuur was dat het partijgebouw in Palu Blanku, Soberano City, onder handen genomen zal worden.
Het gebouw zal worden gerenoveerd, zodat het gebruikt kan worden voor informatiebijeenkomsten voor leden en andere geïnteresseerden.
Het dagelijkse informatieprogramma Konsenshi Sivíl van de partij zal ook in Soberano City worden gehouden, met de mogelijkheid dat ook publiek aanwezig zal zijn.
Verder zal het bestuur werk maken van de wens van Wiels om een jeugd-café te beginnen, waar jongeren onder meer langs kunnen komen voor gratis internet.
Het doel van de partij blijft, volgens PS-voorzitter Joseph, om het partijgebouw zo effectief mogelijk te gaan gebruiken.

bron: Amigoe

Advertentie

back home

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties