PFM | Zaak inhumane situatie Corallo in behandeling genomen

Corallo zit inmiddels 183 dagen vast | Foto 721news.com

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in Straatsburg heeft de klacht over de ‘onmenselijke omstandigheden’ waaronder gokbaas Francesco Corallo op Sint Maarten gevangen wordt gehouden in behandeling genomen.

Dit meldt het Antilliaans Dagblad. Dit op verzoek van zijn advocaat. Er wordt nu onderzocht of zijn detentiesituatie daadwerkelijk inhumaan is. Corallo zit imiddels 183 dagen vast. Na zijn arrestatie op 13 december vorig jaar, op verzoek van Italië die om zijn uitlevering vraagt, is Corallo overgebracht naar een politiecel in Philipsburg. Daar zit hij, zes maanden later, nog steeds.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Zaak inhumane situatie Corallo in behandeling genomen

  1. Als je in een onmenselijke omstandigheden zit en je bent onschuldig, ga dan naar jouw eigen land dan je bent toch onschuldig, hahahaaaaaaaaa.

    Maar hij durft niet hij weet dat hij daar levenslang zal krijgen. Hij is een gokbaas maar nu moet hij zelf gokken, wat rechters zullen beslissen.

  2. Abraham Mossel

    De losers advocaten peppie & kokkie en de vazalen en omgekochte tot het bod verrote trollen van Corallo en Gerrit de Raaf hebben geen poot om te staan met hun aangifte, het wordt in behandeling genomen! dat doen ze ook al jaren lang voor Joran vd Sloot, maar hij zit nu nog slechter als dat hij zat. Je kan dit natuurlijk niet vergelijken maar ik heb gehoord dat hij eerst zelf niet tussen dat schorrumory boven op de berg wil zitten, daar zitten er een paar die nog een appeltje met hem willen schillen, nee meneer wil een enkelband!. En weer zullen de twee losers pep en kok voor de zoveelste maal een rechtzaak verliezen, wat een gewoonte word is de laatste 4 jaren. Nu Gerrit hun ook nog eens een kleine genade klap heeft gegeven ” al is het met opzet mede weten?”is hun koppie er helemaal af er is geen hond die zij nog mogen verdedigen, ja een dooie hond!.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *