PFM | ‘Geen sprake van specifieke strategie’

'Geen sprake van specifieke strategie'

‘Geen sprake van specifieke strategie’

Er is geen sprake van een specifieke strategie, laat staan van manipulatie van berichtgeving. Dat zegt het Antilliaans Dagblad. Daarmee reageert de krant op de beschuldigingen die premier Ben Whiteman gisteren maakte.

Volgens de minister-president zit er een strategie achter de berichtgeving over de beëindiging van het huidige leasecontract met PdVSA, wat donderdag in de krant verscheen.

De redactie zegt de ophef van de regering, die gisteren een spoedpersconferentie hierom organiseerde, niet te begrijpen. Er is letterlijk geciteerd uit een brief van de regering.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | ‘Geen sprake van specifieke strategie’

  1. Wat een misplaatste actie van Whiteman om de krant aan te vallen. Je zou bijna aan zijn geestelijke vermogens gaan twijfelen. Zou hij het bestaan van de brief zijn vergeten? Die heeft er immers ruim 6 weken over gedaan om de paar stappen tussen Forti en de Staten te overbruggen. Het kan ook zijn dat hij er helemaal niets van af wist. In deze coalitie gebeurt het wel vaker dat de ene partij informatie voor de ander achterhoudt. Een derde en misschien wel meest realistische scenario: de premier heeft van iets of iemand op zijn falie gehad dat ze zo’n brief hebben gestuurd. Eens nadenken wie of dat zou kunnen zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *