PFM | Derde verdachte van dodelijke roofoverval in de Kaya Hematita opgepakt

Alle mogelijke daders zitten nu vast

Gistermiddag heeft de politie opnieuw een verdachte aangehouden van de gewelddadige diefstal met een moord tot gevolg in de Kaya Hematita, die plaatsvond op 3 april van dit jaar.

Drie mannen drongen daar een woning binnen en schoten de mannelijke bewoner, Edward Anthony Leito dood. Op camerabeelden was te zien dat twee van de overvallers gemaskerd waren, maar de derde niet. Ze gingen er na de dodelijke schoten te hebben gelost en enkele bezittingen te hebben gepakt te voet vandoor.

De arrestatie gisteren vond plaats in een restaurant aan de Cabo Verdeweg. De verdachte is een 29-jarige man, geboren op Sint Maarten. Zijn huis aan de Zuiderzeestraat werd daarna doorzocht, maar er werd niet bijzonders gevonden.

De man is de derde verdachte die is aangehouden en opgesloten. De politie bedankt het publiek voor de medewerking bij het vinden van de mogelijke daders.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Derde verdachte van dodelijke roofoverval in de Kaya Hematita opgepakt

 1. @Joep Meloen nee hoor die Aluhoedjes dragers zijn jouw maatjes en voorouders. Ik spreek uit kennis en ervaring en ben zeker niet blind voor details zoals jij.

 2. Joep Meloen

  @ Enri,

  Ik geloof dat alles voor jou nu een complottheorie is geworden. Alles wat maar enigzins fout kan gaan is onderdeel van een immens complot.
  Lid geworden van de vereniging van Aluhoedjes dragers ?

 3. Zie je wel “De verdachte is een 29-jarige man, geboren op Sint Maarten”

  Een geregisseerde actie maar alleen kan je niet bewijzen dat ze en of door wie ze betaald worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *