PBC | Zestig kerstbekeuringen vanwege covidregels

Persbureau Curacao

De meeste boetes werden gegeven vanwege overtreding van de avondklok | Extra

Willemstad – De politie heeft tijdens de kerstdagen zestig coronaboetes uitgedeeld. Op kerstavond en eerste kerstdag werden er in totaal veertig boetes uitgeschreven, op tweede kerstdag twintig.

De meeste boetes werden gegeven vanwege overtreding van de avondklok. Ook waren er een aantal gelegenheden open terwijl die eigenlijk dicht moesten zijn of alcohol verkochten.

De politie zegt dat de controles de komende dagen door zullen gaan.

Bron: Persbureau Curacao

Een Reactie op “PBC | Zestig kerstbekeuringen vanwege covidregels

 1. Oot van Marsum

  Het heeft even geduurd voordat het corona raspa team van de heilige Hermandad op stoom kwam. Tis ook wat warmer hier. De flow, het momentum en de wil lieten even op zich wachten. Aanloopproblemen en kinderziektes lijken nu achter de rug.
  No hodais..
  Rudy Plaate bezong het destijds al met een vrolijke kwinkslag.
  Respeta Polis.
  I feel like a Lone Star Ranger,
  But I am proud to say; Hulde aan de politie in deze kleinschalige samenleving waar iedereen elkaar zo een beetje kent en onderling op de een of andere manier met elkaar verbonden is.
  Kan mij voorstellen dat als zo een bon ju di Corsow politieman, -die heel wat bagger over zich heen heeft gehad, ook hier op dit open forum,- zo een kop aantreft in de contramine, die hem niet aanstaat, hij met liefde zijn doorslag boekje trekt en roept: Lex dura Sed Lex.
  De wet is hard, maar de wet blijft wet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *