29 C
Willemstad
• maandag 11 december 2023

PBC | Curaçao schittert morgen in Ranking the Talent op SBS6

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De op Curaçao wonende operazanger Michiel René van ‘t Landt doet morgen, zaterdag 9 december mee met het televisieprogramma Ranking The Talent op SBS6....

ParadiseFM | Zorgen om conflict tussen Venezuela en Guyana

De spanningen lopen op in Zuid-Amerika. De president van Venezuela, Nicolás Maduro, geeft signalen af dat hij een regio van buurland Guyana wil gaan inlijven. Engeland en...

Democracy now! | Friday, December 8, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 8 december 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Drie minderjarigen op St. Maarten veroordeeld voor mishandeling en steekpartij

Die minderjarige jongens zijn door de rechtbank veroordeeld voor hun betrokkenheid bij een gevecht op school dat in januari 2022 plaatsvond. Dat maakt het Openbaar Ministerie (OM)...

Nu.cw | Politie waarschuwt voor meer alcoholcontroles tijdens feestmaand

De politie gaat tijdens de feestmaand meer alcoholcontroles in het verkeer houden. Dat maakt het Korps Politie Curaçao via een persbericht bekend. Volgens het KPC neemt het alcoholgebruik...
- Advertisement -spot_img

PBC | Norbert George verliest rechtszaak

HomeNieuwsPBC | Norbert George verliest rechtszaak
Norbert George verliest rechtszaak Foto Persbureau Curacao
Norbert George verliest rechtszaak Foto Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Norbert George heeft zijn arbeidszaak tegen het land Curaçao verloren. Het Gerecht in Ambtenarenzaken oordeelde dat zijn werkzaamheden voor het ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW) niet uitgevoerd zijn onder een arbeidsovereenkomst.

Daarvoor ontbrak een machtigingsbesluit.

Het enige bewijs dat George had was een werkgeversverklaring. Maar die was opgesteld om hem de gelegenheid te geven te kunnen studeren bij een onderwijsinstituut in Nederland. Nodig om een studieopdracht voor het ministerie uit te kunnen voeren.

Na het aantreden van de eerste regering van het land Curaçao in oktober 2010 werd George aangesteld als implementatiemanager bij het ministerie van Soaw.

Daar belandde hij al gauw op een zijspoor, maar werd wel doorbetaald. Toenmalig minister Koeiman stuurde George op studieverlof, met de verplichting om één maal per jaar te rapporteren.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. Ergens was het wel komisch, de 3 MAVO draaideurfraudeur crimineel ministerpresident die geld verbrassend over de wereld trok met die nog dommere veel te dikke ranzige Ramsay en de hyocriete stoeipoes Stella als schaduwen achter hem aan.

  Het was alsof je naar een cartoon keek.

 2. Dit is dus zoon van de echtgenoot van de gouverneur van dit eiland.
  stiefzoon van de gouverneur ! dat we dat weten !
  hoe een eiland diep kan zakken qua integriteit. Schande.
  met zulke familiebanden dient de gouverneur af te treden.
  Als ik een integriteitsgevoelige positie wenst te krijgen wordt mijn hele familie, verdere verwanten en vrienden gescreend. Waarom is dat hier niet gebeurd?
  ( ook adviezen van SBTNO worden naar believen door het Kabinet en de stilzwijgende en mede verantwoordelijke Staten in de prullenmand gegooid. Voorbeelden te over. “de wetten zijn er om te omzeilen!” dat is de stijl van de zogenaamde “volksvertegenwoordigers”. Als ze de kans krijgen zijn het allemaal Schottes .Ikke ikke en de rest kan stikken…).

 3. Toenmalig minister Koeiman stuurde George op studieverlof, met de verplichting om één maal per jaar te rapporteren.

  wat zegt dit over Koeiman???

 4. Als het volk denkt dat wij sinds de val van het rovers cabinet van Gerrit de Raaf vrij worden gewaard van miljoenen overbodige uitgaven, dan hebben wij het goed mis gerekend, tot op heden ten dagen worden er nog miloenen per jaar betaald aan loser vriendjes van De Raaf op werk plekken die nooit hebben bestaan, ze hangen de hele dagf in een stoel of zijn met verlof gestuurd met behoud van een gigantis salaris. En het volk gaat straks weer op deze loser stemmen let maar op.

 5. George kan gewoon net als de voorgaande jaren op het terras van de Tropen gaan zitten.

  Alleen moet hij nu zelf de rekening betalen in plaats van dat wij belastingbetalers dat moeten doen.

  Maar er komen nieuwe verkiezingen aan en wellicht kan Schotte daarna links en rechts weer wat onbenullen plaatsen.

 6. Wat een luie profiteur.

  Een van de domme incapabele vriendjes van Schotte die hij overal heeft aangesteld en ons jaarlijks miljoenen kosten.

  Andre voorbeeld is de hypocriete Stella van Rijn, het sprekende mantelpak.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties