PBC | Nieuwe MAN heet PAS

Patriótiko pa Adelanto Sosial (PAS)

Patriótiko pa Adelanto Sosial (PAS) | Foto Extra

WILLEMSTAD – De nieuwe partij van Charles Cooper heet PAS. En dat staat voor Patriótiko Adelanto Sosial. De partij wil een sociaal democratische beweging zijn.

De groep bestaat vooralsnog uit mensen die tot voor kort de kern vormden van partij MAN. Zij stapten op uit protest tegen de manier waarop het nieuwe bestuur was gekozen. PAS gaat meedoen aan de verkiezingen. Dat is, als de partij op 8 augustus 870 handtekeningen kan laten zien. Op die dag moeten alle nieuwe partijen aantonen dat ze minimaal 1 procent stemmen kunnen halen, gemeten naar de opkomst van de laatste verkiezingen.

Bron: Persbureau Curacao

5 Reacties op “PBC | Nieuwe MAN heet PAS

 1. Abraham Mossel

  Ik zou als de PAR eisen dat PAS zijn propaganda vernietigd of in ieder geval niet gebruikt mag worden, lijk veel te veel op PAR logoen de kleur geel, ook maar een letter verschil, hier kunnen ouderen zich in vergissen met stemmen, ik vind dat ik wel een punt punt heb.

 2. Iemand die een vriend van Schotte is kan je nooit vertrouwen

 3. Abraham Mossel

  Wat zal er in die koppies rond gaan moet ik dan denken als ik zo’n laaie lichter club bij elkaar zie zitten. Hoe verklaar je mij, dat je twee dagen geleden nog niet wist of je een partij zou op richten en nu na twee a vijf dagen al alles al kant en klaar aan drukwerk/vlagetjes/folders/speltjes/T schirtjes /logo maken. Ra Ra hoe kan dat, dus met andere woorden Cooper jij hebt al voordat de mensen op jou kunnen stemmen zwaar in de “zeik” maling genomen met leugens en bedrog. Ik zou zeggen ga zo door Vetklep met jouw PartiO AsO SiaalO ( PAS).
  Vetklep Cooper had zijn partij ook de naam OOO / Opstanding, Ondergang, Over en Uit. Cooper is de Man van veel beloven en niks,nada geven doet de gek in vreugde leven, heeft hij over genomen van Gerrit De Raaf leider van de maffia club MFK/REFORMA.

 4. ‘Pas en mon nom’ zei MAN.

 5. Partido Ata Sèn (vota pa mi).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *