PBC | Statiaanse agent veroordeeld voor losse handjes

Verdachten moord op ondernemer langer vast

Statiaanse agent veroordeeld voor losse handjes

KRALENDIJK – Een Statiaanse politieagent met losse handjes is dinsdag veroordeeld tot 6 maanden voorwaardelijk en een proeftijd van drie jaar. Hij stond terecht voor tweevoudige mishandeling.

In het eerste geval sloeg hij een arrestant, In het tweede geval sloeg hij een minderjarig kind met een PVC pijp. De mishandeling van de arrestant gebeurde bij een supermarkt op Saba en staat op video.

De klappen van de arrestant zijn niet te zien, de klappen van de agent wel. De klappen voor het kind waren bedoeld om de minderjarige op het rechte pad te houden. Naast de voorwaardelijke straf moet de agent 240 uur in de gemeenschap een taakstraf uitvoeren.

Bron: Persbureau Curacao

Een Reactie op “PBC | Statiaanse agent veroordeeld voor losse handjes

  1. Joep Meloen

    Ik zeg niet dat alle geweld goed is, maar voor kinderen is strakke discipline beter dan het maar laten gaan. Geen idee wat dit kind heeft gedaan en of het een hele vechtpartij was, maar wellicht was het wel nodig.
    Hier op Curacao zouden velen niet eens met een PVC pijp op de broek moeten krijgen, maar gewoon een compleet nieuwe opvoeding. De productie van criminelen mag wel een keer een halt toe worden geroepen en dat komt toch neer op opvoeden, opvoeden en opvoeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *