29 C
Willemstad
• zaterdag 10 april 2021 14:42

PBC | Reproductiegetal op Curaçao blijft boven de 1

Persbureau Curacao Willemstad- Alhoewel het aantal gevallen wellicht iets zijn gedaald is de positivity rate onverminderd hoog. Volgens epidemioloog Izzy Gerstenbluth ligt deze rond de 35 procent. Ook...

PBC | Vaccinatielocatie WTC wordt ingericht

Persbureau Curacao Er wordt nog een locatie geopend om te vaccineren. Ook het WTC wordt ingericht als vaccinatielocatie. Deze opent op 14 april. Vanaf morgen kunnen mensen zich...

NTR | Tien partijen in verkiezingsrace: boosheid over beperkingen campagnevoering

Sharina Henriquez ORANJESTAD – Tien partijen hebben aangegeven mee te willen doen aan de verkiezingen die na de val van de regering vervroegd op 25 juni plaatsvinden. Maar...

PB | Gouverneur samen met Gilmar Pisas en Ruthmila Larmonie-Cecilia

WILLEMSTAD – De Gouverneur van Curacao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, heeft op 9 april 2021 de politieke leiders van de Movementu Futuro Korsou, de heer Gilmar Pisas...

BNR | Zorgmedewerkers schieten te hulp op Curaçao

Tientallen zorgmedewerkers stappen vanmiddag op het vliegtuig naar Curaçao. Ze gaan daar hun collega's helpen. De intensive cares op het eiland liggen namelijk bomvol coronapatiënten. 'We gaan met...

ParadiseFM | Twee mensen overleden; bijna 26% positivity rate

Opnieuw twee coronadoden op ons eiland vandaag, blijkt uit de cijfers: een persoon in het ziekenhuis en een persoon thuis. In totaal zijn nu 60 mensen aan...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaRadio Paradise FMParadiseFM | Statenvoorzitter begrijpt kritiek niet

ParadiseFM | Statenvoorzitter begrijpt kritiek niet

Statenvoorzitter Ana Maria Paulette benadrukte vanochtend dat Hollander zelf als voormalig Statenlid van de PAR ook wachtgeld heeft gekregen | Antilliaans Dagblad

Staatssecretaris Raymond Knops heeft vanochtend bekend gemaakt dat Nederland een Algemene Maatregel van Rijksbestuur oplegt aan Curaçao om op die manier ervoor te zorgen dat Emmilou Capriles kan worden beëdigd als Statenlid.

Zoals bekend weigerden oppositiepartijen tot nu toe mee te helpen aan die beëdiging. Voorzitter van Movementu Progresivo Anthony Hollander heeft meerdere keren benadrukt dat hij het onjuist vindt dat Capriles enkele weken Statenlid wordt en daarna minstens een jaar wachtgeld krijgt.

Statenvoorzitter Ana Maria Paulette benadrukte vanochtend dat Hollander zelf als voormalig Statenlid van de PAR ook wachtgeld heeft gekregen. Ze vindt zijn opmerkingen dan ook niet correct.

Bron: ParadiseFM

21 reacties

 1. Jij steelt dus dan mogen wij ook stelen. Woorden van de PAR voorzitter!

  Laten we allemaal maar weer PAR stemmen toch?

 2. Die arme toiletten in het parlement, die hebben het zwaar te verduren met al die gewichten van Amparo dos Santos, Menki Royer en Ana Maria Pauletta.

 3. @Woudje, dat streekje van van der Valk is ook niet goed. Kon dankzij de regering. Rechtvaardigt andere “streekjes” echter niet.

  @Ook dat nog: Gajes is het.

  @Dislect: Je spelt “Dombocratie” verkeert. De domme massa helpt de gajes van zoetpraters elke x weer in het zadel.

  Op Curaçao geldt niet het recht van de sterkste, maar van de domsten, daar zijn er heel veel van en technisch gezien is het dan een democratie.

 4. Moet zijn Hotel Haarlem 1983!. kan ik nog effe beuren v d Valk, zal eerdaags effe langs komen in het resoort op curacracrim ,woon hier al 19 jaar op de crim , maar ben nu ??!! oneerlijk ziek en denk geduld dient de mens, maar mijn geduld cq game is over, rente erbij word ach maak er maar van . met twee ton rente erbij 2 honderd duizend van 37 jaar rente.

 5. Blijkbaar stelt niemand de vraag van hoe kan het dat Ayoubi die zichzelf een volksvertegenwoordiger noemt, het volk in een pandemie de rug toekeert. Blijkbaar was de enige reden om samen met Capriles een jaar lang van wachtgeld te genieten.

  Binnenkort staat weer een vergadering op de agenda die de bevolking duizenden guldens gaat kosten. Het blijkt dat de toiletten in het parlement te klein zijn voor Amparo dos Santos, Menki Royer en Ana Maria Paulette.

 6. @ Woudje, je hebt het aan het rechte einde, ik zeg al 60 jaar waar een van der Valkje? loopt groeit nooit geen gras meer, maar hun eigen familie en hun broek zakken over een ander mands rug zijn gevuld tot aan de HEL Heb en krijg nog 65 duizend gulden van de schooiers voor en van het tegelwerk/gibowerk hotel Haarlem bouw 1990?

 7. Ja natuurlijk moet die hollander dan z’n muil houden. Doet me denken aan mirna godett, dan dan dan mag de KLM hier ook niet meer landen.

 8. Natuurlijk snapt zij dit niet, net zo als dat ze niet snapt dat ze “boven de partijen” hoort te staan.
  En dat ze niet snapt dat het 2 maanden werken voor 1 jaar loon, als onrechtvaardig ervaren wordt.
  En dat zij net zo veel verstand heeft van de “normale democratische processen” als de overige die deel uitmaken van de kleuterklas die hier staten heten.
  Wat ik niet begrijp is dat dit systeem de naam ” democratie” kan dragen.
  Dit systeem is zo ziek en gemanipuleerd dat een Qanon aanhanger de logica hierachter volledig zou begrijpen.
  Feit is dat de staten alleen nog maar een ” formaliteit” zijn zonder enige toegevoegde waarde.
  En dat begrijp ik echt niet.

 9. De mores van het gajes daar in Fort
  zij stelen dus mogen wij ook
  zij liegen dus mogen wij ook
  En dit soort “mensen” moet de bevolking vertellen zich oa aan de wet te houden en belasting te betalen.
  Dus wat doet de bevolking, niet aan de wet houden en geen belasting betalen…… goed voorbeeld doet goed volgen…. Toch??

 10. Als Curacao Qatar was of een van de rijke olie landen in het midden oosten zal je mij niet horen , maar we kunnen onze kont niet eens krabben .
  Daar zit het probleem eigenlijk , het is puur zelf verrijking .
  Als het getij verloopt , moet men zijn bakens verzetten .
  Zo simpel is het .

 11. Nogmaals, Capriles kan aan alle beschuldigingen een einde maken door met een statement te komen dat ze afziet van wachtgeld na een paar weken Statenlid te zijn geweest.

  Niet moeilijk, want ze kan zo terug naar huidige luie baantje bij de gobiernu.

  Vreemd dat ze zo’n statement nog niet gemaakt heeft, het zou de PAR goed doen bij de verkiezingen.

 12. Gij ook Brutus?
  Hollander heeft zelf ook wachtgeld gekregen, maar zijn punt is daardoor niet minder geldig.

  Daarom moet je als politicus van onbesproken bedrag zijn.

  Pauletta zegt eigenlijk: laat Capriles maar stelen, jij hebt het vorige keer ook gedaan meneer Hollander.

 13. Al die nederlandse piraten zoals vandervalk die honderden miljoenen hebben geleend van de girobank en nooit betaald heeft de belastingbetaler veel meer gekost.

 14. “Statenvoorzitter Ana Maria Paulette benadrukte vanochtend dat Hollander zelf als voormalig Statenlid van de PAR ook wachtgeld heeft gekregen. Ze vindt zijn opmerkingen dan ook niet correct.”
  Als dat je sterkste argument is als statenvoorzitster wordt het echt tijd om een andere baan te zoeken…

  De alom bekende ‘jij-bak’:
  Tu quoque (Latijn voor “jij ook” of “jij net zogoed”), of jij-bak is een logische drogreden van het type “two wrongs make a right”, waarmee gepoogd wordt de opponent in diskrediet te brengen door erop te wijzen dat hij niet consequent naar zijn eigen standpunt handelt en dat de kritiek die hij uit ook op hemzelf van toepassing is.
  Zijn standpunt wordt dus niet verworpen omdat het de logica zou tarten, maar omdat hij boter op zijn hoofd zou hebben. Het is daarmee een vorm van het argumentum ad hominem, want zelfs als de persoon die aangevallen wordt inderdaad inconsequent of hypocriet handelt, tast dat niet de eventuele geldigheid van zijn argumenten aan.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties