26 C
Willemstad
• donderdag 6 mei 2021 07:45

PBC | 30.000 mensen op Curaçao volledig gevaccineerd

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Bijna 30.000 mensen op Curaçao zijn volledig gevaccineerd. Vanochtend om 10.00 werd die mijlpaal bereikt. Nog eens 45.000 mensen hebben hun eerste prik gehad. Dat...

PBC | Laura Quast krijgt eindelijk de Cola-Debrot-prijs

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Dramaturg Laura Quast heeft vandaag dan eindelijk de Cola Debrotprijs 2020 gekregen uit handen van premier Eugene Rhuggenaath. De Curaçaose cultuurprijs, in de categorie Theater,...

PBC | COVID Art Project van start

Persbureau Curacao Vandaag, woensdag 5 mei, start het Prins Bernhard Cultuurfonds Caribisch Gebied met het COVID Art project. Het fonds roept vanaf deze dag alle artiesten en kunstenaars van...

ParadiseFM | Voedselhulp via ministerie komt moeilijk op gang

De voedselhulp op ons eiland komt moeilijk op gang, nu de overheid er sinds deze week verantwoordelijk voor is. Zaterdag hebben ze die taak overgenomen van het...

NTR | Nabestaanden over 4 mei herdenking: ‘Goed om stil te staan bij die nare tijd, hoe sober ook’

Marit Severijnse KRALENDIJK – “Mijn vader ging vroeger en nu hij er niet meer is, vind ik het belangrijk om hem en de familie te vertegenwoordigen,’’ dat zegt...

DH | Govt. representative Helmond reflects on freedom on May 4

SABA/ST. EUSTATIUS--Dutch Government Representative in the Caribbean Netherlands Jan Helmond wondered what freedom really means in front of a small party gathered in Bonaire on Tuesday, May...
- Advertisement -spot_img
HomeNieuwsGezondheidParadiseFM | Rennox Calmes start officieel nieuwe partij

ParadiseFM | Rennox Calmes start officieel nieuwe partij

Trabou pa Kòrsou

Rennox Calmes, het oud-Statenlid van Partido PIN, heeft gisteravond officieel zijn nieuwe partij bekend gemaakt. De partij draagt de naam Trabou pa Kòrsou.

Calmes zal de politiek leider worden van de partij en neemt deel aan de verkiezingen in maart volgend jaar. Hij verklaart dat het volk klaar is met dezelfde gezichten en de traditionele politiek.

Daarom wil Calmes met zijn nieuwe gezicht en sociaal democratische ideologie de educatie en economie verbeteren. TPK zal binnenkort meer bekend maken over hun politieke plannen.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

22 reacties

 1. Gebalde vuist als teken.

  Dit staat voor kracht? Of voor hoe Rennox op onze kosten perse naar een verkeersbeurs wilde maar doorvloog naar Engeland?

 2. ….”Geen blanke te bekennen op de partijfoto”…

  Weinig Diversity te bespeuren idd,!
  Want de Diversity plicht geldt alleen voor blanke , eh witte groeperingen toch?

  Zou getuige de foto net zou goed een BLM bijeenkomst kunnen zijn,

  Alleen staat de BLM , sorry vvoor de woorden , voor Bobo, Lolo en Makaku staan..

  Makaku , voordat iemand razzzziiiizt roept, omdat je echt een domme na’aap Makaku bent als je op zon Dumbo partij en partijleider stemt

 3. Hoezo goed voorbeeld geven ?
  2 meter afstand ?
  Of zijn dit familieleden van elkaar ?
  Of is dit onderdeel van de nieuwe partij politiek ?
  Of maak ik misschien hier een denkfout ?

 4. “Maar onderschat de macht van het aantal mensen niet dat zonder verstand stemt op dit eiland!! ”
  Dat is het grootste probleem op het eiland.
  Teveel mensen zonder verstand met stemrecht.

 5. De mensen zijn nog steeds niet aware dat plastic face shields niets toevoegen als zij zonder mondkapje wordt gedragen, lol.
  Aldus het CDC. Just saying.

 6. Er staan al een aantal figuren op waarvan je denkt what the hell. Één heb ik al teruggevonden ene Yolanda Faneyt die ook op de DP lijst stond.
  Opportunisten allemaal die het echt niet hebben begrepen.

 7. Strals zjn er meer partijen dan kiezers, iedereen staat op een partijlijst …, O wacht dat kan niet …..LOL. iedere halve gare zonder prestatie of vaardigheden wordt tehen woordig een politiek ster!!

  Rennox is het laatste wat we nodig hebben.
  Backstabber van zijn eigen partijleider!
  Gelukkig komt CHE, en als hij dat niet leuk vind e por bai su lugá bèk ……LOL…want per slot van rekening woonden hier vroeger Indianen….

 8. Hahaha, in januari zijn er eerst voorverkiezingen voor de nieuwe partijen, nou deze grapjas komt nooit aan de 800 stemmen om verder te kunnen gaan.en daarna mag hij weer politie agentje spelen. Ai dat valt tegen 10.000 nafl minder salaris per maand. Maar ja hij zal nog wel een spaarcentje hebben wat hij verdient heeft met het stelen van zijn zetel om daarna achter de oppositie partij(en) aan te lopen.

 9. De heer Rennox Calmes verklaart dat het volk klaar is met dezelfde gezichten en de traditionele politiek. Maar hij vergeet dat het zelfde volk waar hij het over heeft ook klaar is met ongekwalificeerde-, onbetrouwbare- en ongeloofwaardige politici die zich gedragen als een als inhoudelijk opportunist.
  En was hij trouwens niet een van de degenen die onlangs als “onafhankelijk !!!” statenlid het toetreden van een nieuw democratisch gekozen kandidaat-statenlid en in het verlengde daarvan het functioneren van statenvergaderingen steeds boycotte?
  Als ik hem was zou ik gelet op zijn recente optreden eerst beginnen om bij de voorverkiezingen de vereiste ruim 700 steunhandtekeningen te vergaren. Anders is het uit met de pret.

 10. …..”Iemand moet behoorlijk wat lef hebben om met een MAVO opleiding een land te willen regeren.”….

  @Ericlapas, de lat ligt heel laag op Curaçao.
  Ben je Mierna Godett vergeten? En Pik Pisas? Maar ook Papa Godett? En Gerrit Schotte, die wel streetsmart was, maar toch on de bak zit!!!

  Hier denkt men dat men elke positie mag bekleden omeat een grote groep het goed vindt, en ja, Moet kunnen,,,,want, tijd dat we emanciperen! En dat betekent dat een YDK het werk moet doen en overnemen, ongeacht de opleidong of kennis..

  De Rennox is te vroeg hoog van de toren gaan blazen……ik geloof niet dat het wat wordt…
  Maar onderschat de macht van het aantal mensen niet dat zonder verstand stemt op dit eiland!!

 11. Het volk klaar is met dezelfde gezichten en de traditionele politiek volgens Calmes. Het klinkt als zoek en vervang de naam Stanley Betrian voor iemand anders, dat zet geen zode aan de dijk.

  Calmes heeft het over onderwijs terwijl hij zelf geen voldoende onderwijs heeft genoten, had hij de mogelijkheden niet of was het een kwestie van motivatie?

  Iemand moet behoorlijk wat lef hebben om met een MAVO opleiding een land te willen regeren.

 12. 1 voordeel. Deze clown zal geen 1 stem halen.

  1 tip. Meeste mannen die op de lijst staan van deze partij hebben een zeer groot gewichtsprobleem. Wellicht elke dag wat oefeningen?

 13. Naar London doorvloog om te shoppen!! Precies @Showroe!

  Dat zijn onze parlementariers.
  Voor een kwartje willen ze op de eerste rij!
  Je hebt er niets aan.

  Nog een domme nitwit partij erbij, die vooral met sentimenten speelt, en emoties.

  Dat is alles wat ze kunnen.
  De DNP , Domme Nitwit Partij

 14. Weer zo’n ex-Keystonecop die voor een paar uur werk per week een betere paycheck wil. En natuurlijk, in dit geval, businessclass richting verkeersbeurzen in NL te vliegen op kosten van de belastingbetaler, om eigenlijk verder te vliegen naar Londen voor uitvoerig shoppen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties