ParadiseFM | Nederland koopt coronavaccins voor Curaçao

Gerstenbluth is optimistisch over de beschikbare vaccins, maar zegt werking op dit moment nog niet compleet duidelijk is | Pixabay

Nederland zal Curaçao meenemen bij de inkoop van coronavaccins. Dat meldt epidemioloog Izzy Gerstenbluth vandaag op de persconferentie.

Hoe snel het geleverd zal worden is nog niet bekend. Ook op Curaçao zullen mensen die meer risico lopen als eerste worden gevaccineerd, zoals ouderen en chronisch zieken.

Gerstenbluth is optimistisch over de beschikbare vaccins, maar zegt werking op dit moment nog niet compleet duidelijk is.

Bron: ParadiseFM

10 Reacties op “ParadiseFM | Nederland koopt coronavaccins voor Curaçao

 1. Zeg jongetjes, moeten jullie nu altijd onderling ruziemaken en elkaar proberen te overtreffen? Dat is wel zó kinderachtig. Als je de mening van een ander niet deelt, is dat je goed recht. Wil je er dan wat over zeggen, gebruik dan argumenten en ga niet de persoon afzeiken.

 2. @bakker

  Covid schijnt hersenschade te kunnen veroorzaken.
  En als ik zo jouw reactie lees heb je het inderdaad al gehad, zonder symptomen. Maar die hersenschade heb je duidelijk opgelopen.

 3. Sorry.
  Misread it.

 4. La Stiwz is hitting the whiskey early today…

  Hoe meer hij drinkt, hoe menselijker hij wordt!

 5. LaStwiz

  aantal covid gevallen : circa 57 miljoen.
  Misschien heb je je daarin vergist.

 6. @LaStiwz
  55,6 miljoen doden?
  Worldonlinemeters: 1,372.815 doden, zeg 1,4 mio doden per vandaag
  Maar wel : still counting.

 7. Spaanse griep: minstens 20 miljoen doden.
  1e wereldoorlog: 17 miljoen doden.

  Corona in 7 maanden 55,6 miljoen doden and still counting.
  2e wereldoorlog 55 miljoen doden.

  @Bakker: Wat nou simpel griepje.

 8. rot toch op met die vaccins voor een griepje. ik ken zat mensen om me heen die het hadden, en mijn vriendin had t ook. ze merkten NIETS, en ik ben niet eens besmet geraakt en volgens t CDC merkt 70% van de mensen NIETS. wat een hysterie zeg om een griepjes… en de gemiddelde leeftijd van overlijden door covid is 80 jaar ongeveer. Dus we gaan de hele samenleving overhoop gooien omdat ouderen wellicht een paar maanden eerder dood gaan door covid? je moet toch ergens aan dood. wat een hysterie, man an

 9. De Amerikaanse farmaceut Pfizer zet duizenden levens op het spel door geen inzicht te geven in de wijze waarop zijn coronavaccin is ontwikkeld, zeggen deskundigen.

  Een deel van de Tweede Kamer eist actie tegen Pfizer. Dat schrijft het AD

  https://dagblad070.nl/landelijk/pfizer-onder-druk-geef-octrooi-coronavaccin-vrij

 10. “Mensen die meer risico lopen als eerste worden gevaccineerd, zoals ouderen en chronisch zieken.” Gezien de snelheid waarbij aan de vaccins gewerkt wordt kan het best zo zijn dat deze mensen als proefkonijn worden gebruikt.

  Ik zet mijn geld op Pfeizer die hadden ook succes met viagra en dankzij de vaccin van Pfeizer kunnen we straks met een erectie langer leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *