OM | Veel drugs, 12 vuurwapens en aap in beslag genomen !

Er is om en nabij 148350 gram cocaïne, 6805 gram marihuana en een grote hoeveelheid wapens en munitie in de pakketten aangetroffen | Foto Kustwacht

In de vroege ochtend van vrijdag 28 september heeft de Dash patrouille vliegtuig van de Kustwacht een vaartuig type ‘Yola’ waargenomen die zich binnen de territoriale wateren van Curaçao bevond.

De Dash heeft toen contact opgenomen met het Rescue & Coordination Center (RCC) waarop op aanwijzing van het RCC een Metal Shark ploeg uittrok om het vaartuig te intercepteren.

De interceptie vond plaats op 6.5 mijl ten zuiden van Klein Curacao. Aan boord waren drie (3) personen en een hoeveelheid pakketten en andere objecten, onder anderen een aap.

De personen en het vaartuig werden naar de Kustwachtsteiger op Parera gebracht. Nadat de benodigde formaliteiten waren afgerond, zijn de aangetroffen pakketten, het aapje en de verdachten overgebracht naar het politiestation en aan de autoriteiten overhandigd.

Er is om en nabij 148350 gram cocaïne, 6805 gram marihuana en een grote hoeveelheid wapens en munitie in de pakketten aangetroffen..

bron: Openbaar Ministerie

Een Reactie op “OM | Veel drugs, 12 vuurwapens en aap in beslag genomen !

  1. Arm diertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *