OM | TGO Berg Altena vraagt hulp van bevolking

TGO Berg Altena vraagt hulp van bevolking | Vigilante

Op zaterdag 18 maart 2017 heeft een schietpartij plaatsgevonden op Berg Altena ter hoogte van Alaska Snack waarbij 4 personen om het leven zijn gebracht.

Het KPC, heeft onder leiding van het Openbaar Ministerie (OM) een Team Grootschalig Onderzoek (TGO) Berg Altena in het leven geroepen om de zaak te onderzoeken. Het team werkt hard om de zaak op te lossen maar heeft de hulp nodig van de bevolking.

TGO Berg Altena vraagt bewoners en bedrijven in de wijde omgeving met camerabewaking om de beelden beschikbaar te stellen aan de politie. Het gaat met name om beelden voor en na de schietpartij in de wijde omgeving van het incident. Ook opnames welke gemaakt zijn met telefoontoestellen zijn welkom. Er zijn beelden ontvangen, maar de politie kan nog meer beelden gebruiken.

In het kader van het onderzoek hebben aanhoudingen plaatsgevonden van personen die persoonlijke eigendommen van de slachtoffers hebben gestolen. Het onderzoek naar de telefoons loopt nog. Een aantal getuigen is gehoord maar de politie zoekt nog meer getuigen, met name ooggetuigen van het incident.

KPC en het OM roepen getuigen of personen met informatie om deze door te geven via telefoon 917. Eventueel kan informatie ook anonie. Worden gegeven via telefoon 108.

Bron: Openbaar Ministerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *