27.1 C
Willemstad
• woensdag 28 juli 2021 23:23

Laatste reacties

- Advertentie -

NU | Bram Moszkowicz is ‘een beetje klaar’ met Nederland

Bram Moszkowicz is 'een beetje klaar' met Nederland | Foto ANP
Bram Moszkowicz is ‘een beetje klaar’ met Nederland | Foto ANP

Bram Moszkowicz overweegt Nederland te verlaten en te verhuizen naar Curaçao. De voormalig advocaat is naar eigen zeggen klaar met Nederland. Dat vertelt hij woensdag aan Story.

De oud-advocaat is momenteel weer terug bij zijn ex-vriendin Nienke Hoogervorst en die nam Moszkowicz mee op vakantie naar Curaçao. “Tijdens mijn vakantie realiseerde ik me hoe fijn ik me daar voelde”, vertelt de oud-advocaat.

“Misschien verhuis ik wel naar Curaçao”, vervolgt hij. Moszkowicz is naar eigen zeggen “een beetje klaar met Nederland. Ik kan hier niets goed doen.”

Failliet

- Advertentie -

Deze maand gingen zowel zijn persoonlijke bv Chatan als zijn advocatenkantoor failliet.

Moszkowicz werd in 2012 uit zijn ambt gezet. Cliënten hadden klachten ingediend onder meer vanwege het niet nakomen van toezeggingen. Daarnaast had hij contante betalingen gevraagd. Moszkowicz mag nooit meer aan de slag als advocaat.

Woonhuis

Eerder moest de voormalig advocaat onder druk van de Belastingdienst vanwege een forse schuld zijn woonhuis en kantoor in Amsterdam verkopen.

Een persoonlijk faillissement van Moszkowicz werd eerder dit jaar nog net afgewend, dankzij zanger Gordon die hem geld leende om een openstaande rekening te voldoen.

- Advertisement -

Door: NU.nl

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

3 reacties

 1. Mozkowica een aangeschoten hond??
  als dat zo was had ik hem in huis genomen en hem verzorgd.
  maar ik denk niet dat dit het geval is.
  hij is een maffia maatje (lees zijn eigen boek maar).
  natuurlijk beschrijft hij het mooier dan het is.
  maar maffia maatjes zijn ook maffia!

 2. Ik denk het niet. Hij heeft een keuze gemaak,t in dit moeilijk land. Laat hem nu zijn positieve weg bewandelen. Hij heeft van het verleden geleerd. Ook u geeft hem een schop na. Ik hoop dat hij zijn doel haalt. Hij is afgestraft. Nu volg jij hem. Waarom? Geef hem een kans. Ben er zeker van dat hij zijn doel zal halen. Makkelijk om een aangeschoten hond aan te vallen.

 3. Ach, misschien is Nederland op zijn beurt ook wel een beetje klaar met Moszkowicz, uiteindelijk heeft hij daar door zijn faillissementen een hoop mensen er in meegesleurd en voor de kosten op laten draaien. Laten we het niet mooier maken dan dat het is.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DolfijnFM | Stroomstoring Bonaire

Bonaire heeft sinds vanochtend 08.00 uur te kampen met een grote stroomuitval. Elektriciteitsbedrijf WEB bevestigt de storing. Het hele eiland ligt plat. Precies een jaar geleden, op 31...

Democracy now! | Wednesday, July 28, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 28 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

ParadiseFM | Curadoet pakt 300 projecten aan

Curadoet zal, na twee keer uitgesteld te zijn geweest, aanstaande zaterdag plaatsvinden. De grootste vrijwilligersactie van het eiland heeft dit jaar 300 projecten beschikbaar gesteld. Voor ruim...

ParadiseFM | Truks in brand bij Rodricon Transport

Verschillende truks van Rodricon Transport zijn vannacht volledig uitgebrand. Iets na drie uur ‘s nachts kreeg de politie een brandmelding binnen en rukten zij samen met de...

PBC | Vrouw die pcr-test vervalste was medewerker RCN

Persbureau Curacao De vrouw die haar PCR-test vervalste om Curaçao toch binnen te kunnen komen is een medewerker van Rijksdienst Caribisch Nederland op Bonaire. De vrouw met de...
- Advertentie -