Metro | Venezolaanse drugsverdachte benoemd tot minister

Venezuela-Nestor Reverol

President Maduro benoemt drugsverdachte tot minister

Opmerkelijke gang van zaken in Venezuela. President Nicolás Maduro heeft een drugsverdachte benoemd tot minister van Binnenlandse Zaken. Het gaat om Néstor Reverol, die in de VS gezocht wordt voor het smokkelen van drugs. Dat meldt Reuters.

Afgelopen maandag onthulden de Amerikaanse autoriteiten dat Reverol verdacht wordt van het ondersteunen van smokkelaars bij het vervoeren van duizenden kilo’s cocaïne van Colombia, via Venezuela naar de VS. Maduro staat echter 100% achter Reverol, wiens benoeming tot minister hij bekendmaakte in zijn wekelijkse televisieprogramma Contact With Maduro.
Anti-drugsbeleid

Hij verdedigt Reverol door te zeggen dat hij juist een recordaantal smokkelaars heeft tegengehouden in zijn vorige periode als minister van 2012 tot 2013. In Venezuela geldt Generaal Reverol juist als een groot man op het gebied van het anti-drugsbeleid. Hij leidde het anti-drugsagentschap en de Nationale Garde.

Maduro claimde in zijn talkshow dat de VS met de onthulling Reverol probeert aan te vallen. „Dat is hoe de drugssmokkelaars die het buitenlandse beleid in de VS runnen, je willen laten boeten”, zei hij over de verdenking van Reverol.

Bron: Metro

2 Reacties op “Metro | Venezolaanse drugsverdachte benoemd tot minister

  1. Voor de demonenstaat VS is ieder mens een verdachte van maakt niet uit wat. Geeft hun het recht om welk land ter wereld binnen te vallen, regeringen omver te werpen, te bombarderen en noem maar op. Resultaat: chaos in een ontelbaar aantal landen ter wereld : met dank aan Amerika 🙁

  2. Abraham Mossel

    Madorro! heeft eerst geprobeerd hem via een Aruba job hem aan een diplomaten paspoort te helpen. kan hij de hele wereld zonder probleem drugs rond smokkelen. Daarom was Gerrit de Raaf ook zo gesteld op zijn diplomaten paspoort, hij wou het onder geen beding kwijt zijn, daarom ook die verduistering van hij zogenaamde verlies van het paspoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *