Meteo | Updates storm Bret

Met regelmatige Meteo updates

UPDATE: De Tropical Storm Watch is ingetrokken door de Meteo.

De voorspelling van het National Hurricane Center in Miami laat nog geen afbuiging naar het noorden zien na het passeren van Trinidad en Tobago.

Daar melding van hoge golven, sterke wind, omgevallen bomen en afgerukte daken van huizen. Geen melding van doden of gewonden.

Update 17.00u: De Tropical Storm Watch is ingetrokken door de Meteo. Er geldt nog wel een waarschuwing voor kleine vaartuigen op zee. De wind die deze nacht draait van noordoost naar zuidoost zal tussen de 20 en 40 kilometer per uur kunnen zijn, met uitschieters tot 60 kilometer. De zee kan ruw zijn op woensdagmorgen met golven tussen de 2 en 3 meter en daardoor gevolgen hebben voor de stranden aan de zuidkust. Wat betreft de neerslag kan die tussen de 25 en 50 millimeter bedragen, plaatselijk nog iets meer, en dat kan tot overstromingen leiden.

Update 13u: Koers storm noordelijker dan verwacht

Er is nog steeds kans op lokale regenbuien en onweer, maar de zwaarste activiteit van Bret ligt nu op zee

De tropische storm Bret lijkt onze eilanden opnieuw te ontwijken. In september vorig jaar kwam de orkaan Mitchell recht op ons af, maar boog net voor Bonaire af naar het noorden. Bret lijkt hetzelfde te doen en koerst nu noordelijk van Bonaire en straks langs Curaçao. Er is nog steeds kans op lokale regenbuien en onweer, maar de zwaarste activiteit van Bret ligt nu op zee. Bron: DolfijnFM

Update 11.00u: Persconferentie regering

Update 9.20u: Isolated to Scattered showers over Bonaire moving west. We could expect some showers with risk of thunder over the island of Curacao during the next hours.

Update 9.00

Update 01.00 A Tropical Storm Watch is now in effect until further notice.

EFFECT ON LOCAL CONDITIONS: Winds: Becoming northeasterly on Tuesday evening and southeasterly on early Wednesday morning. Wind speeds generally moderate to strong; 20 to 50 km/hr with possible gusts up to 75 km/hr.

Seas: Mainly moderate with wave heights between 1 and 2 meters (3 to 7 feet). Temporarily quite rough on Wednesday on the south coast with wave heights between 2 and 3 meters (7 to 10 feet). Some coastal flooding could cause damages in coastal.areas.

Rainfall: Rain or thundershowers are possible between Tuesday evening and Wednesday afternoon. Expected rainfall amounts between 50 to 75 mm and locally more. This could lead to some flooding.

Bron: Meteo

22 Reacties op “Meteo | Updates storm Bret

 1. Drechi pa bosnan Tur

  Keta, Keta,
  Dat heb je wel meer gezegd, genie. Maar je komt elke keer weer terug. (Bram Mokkel ook hoor. Je bent niet de enige).
  Vreemd he? Weet je waarom?
  “Jij komt hier niet om je mening te geven….. jij bent gewoon een masochist! :):):):):)

 2. Drechi pa bo de hond aan het woord hahahaaaaaaaaa de lolo van Schotte. Ik ga niet meer in discussie met je maar je hebt het over de opleiding van Schotte. Voor hem pleeg je zelfs een zelfmoord, zo dom bent jij hond chupado, woef woef woef, hahahaaaaaaaaaaaaaaa.

 3. Drechi pa bosnan Tur

  @Lastiwz,

  Ik verzoek je welwillend, in het belang van de wetenschap, je toon iets te willen matigen! Weet je wel tegen wie je het hebt?

  Je hebt het tegen het grootste “Persoonsverheerlijkende Brein van deze Eeuw’ de getalenteerde, gediplomeerde en hoogbegaafde Keta Mandinga!! Niet de eerste de beste dus!
  Ik ben echter vergeten haar te verwittigen dat oorkondes voor macrame-lessen in het buurtcentrum, en getuigschriften voor een cursus haken en breien niet echt als volwaardige diploma’s opgevoerd kunnen worden op een CV. Hooguit de verklaring dat zij de 6e klas heeft doorlopen (ik zeg “doorlopen”, niet “gehaald”), haar verkeersdiploma en haar zwemdiploma A.
  Laten wij daar in het vervolg rekening mee houden. Wij hebben een Grootheid in ons midden!
  En voordat we weer lange gezichten krijgen: “Ja Bram, jij bent ook zo hoogbegaafd en gediplomeerd. Braaf zijn nu”

 4. Drechi pa bosnan Tur

  Keta,
  Enlighten all of us, PLEASE!!!!!
  Je bent dus “hoogopgeleid en gediplomeerd?????????????”
  Waarin dan Keta als ik vragen mag? Vermoedelijk niet, maar ik vraag het toch maar. Hier op Curacao?
  Ik denk dat als jij de 6e klas af hebt gemaakt, je inderdaad kan zeggen dat je “gediplomeerd” bent. Hetzelfde als met een verkeersdiploma, en een a diploma voor zwemmen.
  Met hoogopgeleid zijn zou ik echter nog even wachten als ik jouw was, Keta.

 5. @Enri: ik hoef mijn lippen niet te stiften. Ik sta op het podium en wordt bekeken door al die gelippenstiften.

 6. @Leest het nog een keer en kijkt zelf wie die domme lolo is hahahaaaaaaaaaa.

  Ik laat je nu met rust zodat je zich kan klaar makken met make up en lippenstift om naar Ladies Night te gaan vanavond in Campo Alegre, geniet ervan.

  https://knipselkrant-curacao.com//nu-luchtvaartmaatschappij-weigert-vervoer-traangas-naar-venezuela/

 7. @Enri: prima dat je die link plaatst. (Voor de tweede keer in hetzelfde draadje).

  In dat draadje is het enige wat ik zeg dat je een domme lolo bent hetgeen aangeeft dat ik enige mensenkennis hebt en vrij eerlijk ben.

  Gezien de laatste (en eerdere, zoniet alle) reacties van jou, meen ik te mogen constateren dat “domme lolo” inderdaad niet correct is.
  Hele domme lolo is de juiste benaming.

 8. Drechi pe heeft zijn masker afgedaan en die van Peter P, endew opgedaan hahahaaaaaaaaa. Jouw estupideses verbaasd mij niet lees terug hoe dom jij en LaStiwz zijn hahahaaaaaaaaaaaaa.

  https://knipselkrant-curacao.com//nu-luchtvaartmaatschappij-weigert-vervoer-traangas-naar-venezuela/

 9. @Drechi schrijft: “Wanneer is ie (die ene hersencel) begraven? Of is ie gecremeerd?”

  Die dode hersencel van Enri is niet begraven noch gecremeerd.

  Na het overlijden had moeder Enri die bewerkt met parafine en funchi blanku om er een zetpil van te maken.
  Die zetpil nam ze mee naar de Rains of Blessings kerk, waar apostel Orlando Balentina deze persoonlijk rectaal bij haar toediende ten aanzien van zo’n 50 halleluja zingende kerkgangers. Omayra Leeflang stond buiten nog hiertegen te protesteren, maar niets kon Balentina meer tegenhouden na het aanschouwen van die dikke reet van Enri’s moeder.

  Een uurtje later mocht ze van Balentina op het altaar poepen ….. en het resultaat ….
  Ja echt, het resultaat zien wij dagelijks op dit forum.

 10. @Drechi pa bo, toen je van z.g vakantie kwam zei je zelf dat je klaar ben om door te vechten samen met jouw team, Eric Lapdance, LaStiwz, Mano, Peter P, Al vergeten?

  Ik ben hoogopgeleid en gediplomeerd en niet zoals jullie met kleine hersenen met kortetermijn-geheugen-verlies.

  Jij steelt mijn zin op deze forum (herinnert je zich deze nog) of was je bovenstaande zin al vergeten? Al gehoord dat Corallo uitgeleverd mag worden aan Italië? Het wordt daar huilen man.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28437451/___Uitlevering_casinokoning_mag___.html

 11. caribbeancynic

  Af en toe wel erg veel onzin van de reaguurders op de Knipselkrant.

 12. Drechi pa bosnan Tur

  Keta,
  herrinnert U zich deze nog? “WIJ hebben juridische adviseurs geraadpleegd, hier en in het buitenland”
  Dat was een posting van Mop, ik bedoel Miep. Ik vroeg nog wie “WIJ” waren, maar ze rook lont en hield zich wijselijk(?) koest…..
  Geen team? OK. Ook goed. Sorry dat wij WEL een hechte eenheid vormen, Keta.

 13. @Drechi pa bo, je hebt jouw masker van Peter P, endeuw afgedaan.
  Dat alles wat je schreef past niet bij mij en ik vorm ook geen team zoals jij LaStiwz en andere trollen met stelletjes kleine hersenen, jullie hebben Zika hahahaaaaaaaaaa,

  Vorige week hadden jullie het zeer gezellig in Avila Hotel, jammer dat LaStiwz niet aanwezig was hij ging liever naar Ladies night om naar de mannelijke strippers te kijken. Tot op heden bent je boos op hem.

 14. Drechi pa bosnan Tur

  @Peter P,
  Weet je Piet,
  ik kreeg toch wel een donkerbruin vermoeden toen hij ineens over God begon, en zei dat alles wat we schreven goddeloos was, terwijl hij zelf een bandeloos leven leidde in Campo, zich met gays ophield (Bram, Wim, Henk, Maurice,Brian S, etcetera. (Ik hoop alleen dat we niet weer nodeloos aangevallen worden, omdat ik een van hun clubje vergeten ben op te noemen, maar het zijn er ook ZOVEEL).
  Hij vond lokale vrouwen maar wat lelijk en lui, liet ons nationaal elftal vallen, lachtte onafgebroken over atrako’s,, vergassing in Venezuela, enfin een grote doffe ellende.
  En toch was ik verrast toe je het zei……. Wanneer is ie (die ene hersencel) begraven? Of is ie gecremeerd?

 15. Peter P,endeuw dat zou je willen misschien word je straks getroffen door een bliksen van Bret.

  Je hebt jouw masker van Brechi pe afgezet en di van Peter P,endew opgezet hahahaaaaa, leest die domme opmerkingen van jouw en LaStiwz nogmaals hahahaaaaaaaaaaa.

  https://knipselkrant-curacao.com//nu-luchtvaartmaatschappij-weigert-vervoer-traangas-naar-venezuela/

 16. @Lastiws + Drechi

  Jullie wisten waarschijnlijk niet dat Enri’s hersencel aan eenzaamheid overleden is.

  Een beetje compassie a.u.b.

 17. LaStiwz God bestaat wel.

  Dat alles wat je schreef gebeurde omdat anderen het toeliet en of meededen.

  Jij laat ook toe dat iemand onze staatskas en rijkdommen plunderen, dus je bent geen haar beter dan die moordenaars, slavendrivers, verkrachters van toen.

  Maar ja jij kan dit niet begrijpen omdat je een stelletje kleine hersenen hebt, volgens mij at je vroeger te veel over datum vlees van Goisco of hebt je zika of zo, hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 18. @Brian S daarom zei ik ondanks alles, maar die apostel is de duivel verkleed als apostel net als Drechi Pe, Eric Lapdance, LaStiwz. Mano, Peter P en andere trollen.

  Ze zijn allemaal verkleed als mensen maar ze dragen horens op hun kop en spugen vuur bij elke woord die ze schrijven of spreken.

 19. @Enri: nogmaals, god bestaat niet.

  Als jij het nodig vindt om in een fictief wolkenzittertje te geloven omdat je e.e.a. niet kunt verklaren, prima. Maar doe dat stilletjes in je eigen tijd en stel die dom- en onwetendheid niet zo ten toon.

  Volgens, met name het eerste deel van het pamfletje wat hij heeft uitgegeven, is het een iemand die slavernij goedkeurt, dochters laat verkrachten, zonen laat vermoorden, halve volkeren uitmoordt, homofoob, inconsequent, afgunstig, kwaadaardig en haatdragend is.

  Enri: get a life.

 20. @Enri, Dan moeten wij de Apostel Orlando vrijlaten en met hem bidden tot God.

 21. Ondanks alles blijft God ons beschermen tegen alle natuurgeweld.

 22. Zo te zien krijgt SMX er meer last van en waait het hier weer over.

  Dat ding buigt weer af naar het noorden. Zie:
  http://www.intellicast.com/Storm/Hurricane/CaribbeanSatellite.aspx?animate=true

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *