Ingezonden | Versneld richting dictatuur?

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Beatrix Martina Goeloe aan het woord.

Aangezien wij in een democratisch land wonen mag iedereen zijn mening vrij ge- ven, waar men respect voor moet hebben. Geen enkele coalitie mag het recht krom slaan. Als de democratie verkracht wordt gaan we versneld richting dictatuur.

Het gevaarlijkste wapen is ‘het verraad’. Mensen met weinig hersenen op zoek naar geld en roem vallen als eerste.

Wanneer je het verraad maakt tot bondgenoot, bent u niet alleen verzwakt maar tot op het bot verrot. Ja, dit soort ongein krijg je als de rol van minister verward wordt met de rol van politicus of de rol van een gewone burger.

Wat een geluk dat we nu social media hebben en daar laten we geen enkele politicus tussenkomen. Veertig jaar geleden kon men ons nog voor de gek houden, maar nu ligt de informatie op straat. Laat de social media voor ons werken, werk er zelf mee.

Dit is werk van het parlement, om geen enkele minister ons dit recht te laten ontnemen. We moeten met elkaar op de social media praten. Wijs op alles wat er op ons ei- land en bij regeerders gebeurt. Laat kinderen ook lezen, het eiland is van hen.

Maak woorden los om hersens de kans te geven verder, die- per, breder, ruimer te denken dan de expliciete ruimte die geboden wordt door politiek gekakel in dienst van de leu- gen. Deze politici zijn er om het volk dom te houden.

Maar velen van ons zijn liever lui dan moe en laten op deze manier voor zich denken in plaats van zelf te denken. Slaap geen moment, blijf wakker

Beatrix Martina Goeloe,
Curacao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *