29 C
Willemstad
• donderdag 23 mei 2024

Extra | Journaal 22 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, May 21, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 21 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, May 20, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 20 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Friday, May 17, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

Ingezonden | Medische oplichterij/experiment

HomeAuteursIngezondenIngezonden | Medische oplichterij/experiment
Ingezonden-brief
Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 17:00 uur naar emailadres: INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die beledigende of discriminerende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we John H Baselmans-Oracle aan het woord

Baarmoederhalskanker, prostaatkanker, borstkanker, de kankersoorten waar we op onze eilanden dood mee worden gemaakt en waar de bevolking gebruikt wordt als “testkezen”!

Ja, vele jaren geleden hadden we Belgisch Congo (Zaïre) waar een groot deel van de Congolezen vermoord werden door een Belgische machtshebber. Buiten dat deze oorspronkelijke bewoners vermoord werden via een kogel, als ze zich niet als slaven wilden overgeven, werden er in dit land ook vele medische experimenten gedaan. Ondertussen is bewezen dat Congo de plaats is waar het HIV virus op apen maar ook op mensen werd uitgeprobeerd! Och, allemaal al vergeten en we willen het niet weten toch? Een derde wereld land midden in Afrika en het is gebeurd, en dit wordt niet meer gedaan niet waar?

FOUT, experimenten worden nog steeds op mensen gedaan en wel via vaccinaties en zogenaamde “healthcare” projecten! Och, ver van mijn bed, hebben we niet op onze eilanden! Ook weer mis want de voormalige Antillen is in de boeken nog een derde wereld eiland en buiten dat Amerika aardig wat testen uitvoert via diverse technologieën hebben we ook een beroemde professor medicus die de wereld aan het redden is in kanker.

Voordat ik daar op verder ga, kanker is al lang te genezen en er zijn vele bewijzen dat kanker een ziekte is die via voedsel geactiveerd wordt. Maar kanker is een goede handel want de voorgeschreven dodelijke therapieën leveren veel geld op en maken vele mensen en clubjes vreselijk rijk. Via de vele peperdure dodelijke medicijnen maakt men veel geld! En de patiënt? Och, die sterft toch wel!

Heeft u wel eens aan een arts of specialist gevraagd hoe hij zijn familie helpt in geval van kanker? Nu, ik heb vele medici op de man af gevraagd en het antwoord was altijd “bij mij en mijn familie geen chemo noch bestraling, er zijn goede alternatieven”.

“Onderzoek” is alsmaar het stokpaartje in de kankerindustrie en de verenigingen en stichtingen zijn veelal de rijkste van alle clubjes. Onderzoek naar wat, als men de kuur(en) al heeft? Waarom miljarden pompen in een weg waar de oplossing er al is?

Nu komen we op de lokale wereldberoemde kanker professor die hele bevolkingsgroepen oproept om testen te doen of ze wel kanker hebben! Nu, wat u kennelijk niet weet is dat wij allemaal met kankercellen geboren worden! Maar doe je mee om ze te activeren? Onze zeer geëerde professor, geëerd omdat hij miljarden maakt voor zijn elite groep, is duidelijk bezig om iedereen kanker aan te praten. Heb je het ene niet dan heb je het andere en mocht je nog te jong zijn, geen probleem, toch voor alle zekerheid een spuit als zogenaamde voorzorgsmaatregel!

Mensen snappen jullie niet dat jullie misbruikt worden door een ziekelijk medische wereld en een persoon die aan het experimenteren is op u? Er zijn onschadelijke kuren voor elke kankersoort en u laat zich almaar ziektes aanpraten, testen en zelfs inspuiten door een persoon die niets anders ziet dan titels, eer en geld! Zie de kranten maar. De Antillen is momenteel de Congo van de kanker! Wij zijn niet “uniek dat we dit mee mogen maken omdat we zo’n bezorgde goede professor hebben” maar we zijn slachtoffer van menselijke experimenten!

Ga kijken om je heen, praat met mensen die kanker hebben overleefd en wat ze gedaan hebben. Nee, niet die mensen die enkele maanden zogenaamd kanker vrij zijn maar mensen die dood waren verklaard door de huidige doktersbende, en volgens een wonder al jaren leven! Kanker is te genezen op vele manieren! Waarom gaat u meedoen aan een experiment op onze eilanden voor iets waar de oplossing al lang voorhanden is? U bent geen experiment! Google anders Congo maar eens.

We zijn een mens van vlees en bloed met recht op leven, we zijn geen “rat” gebruikt voor experimenten in een derde wereld eiland!

John H Baselmans-Oracle
Dokterstuin 237

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties