Ingezonden | In memoriam Frank Maynard

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Arthur Donker aan het woord.

Vandaag kreeg ik te horen dat Frank Maynard is overleden.
Ik was in shock omdat ik niet eens wist dat hij ziek was of zo.

Ik ken Frank al heel wat jaren, al sinds de tijd dat hij manager was in las Palmas Hotel en hebben we door de jaren heen heel wat afgereisd om naar de beurzen te gaan om toeristen aan te trekken voor ons eiland.

De eeuwige gentleman, altijd keurig gekleed en overal ter wereld welkom en gerespecteerd door zowel de grote als de kleine jongens uit de toeristenwereld.

Een geliefd persoon, streng maar eerlijk en met een hoge graad van humor.
Curaçao is een icoon armer geworden en ik zal hem zeker missen.

Ik heb heel veel van Frank geleerd en we hebben samen heel wat afgelachen en ik zal hem eeuwig dankbaar blijven voor zijn vriendschap en adviezen.

Frank goede reis het gaat je goed en danki.

Arthur Donker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *