Ingezonden | Ai no

Ingezonden brief

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie van de Knipselkrant Curacao is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Ingezonden stukken die opruiende of dreigende taal bevatten worden door ons niet gepubliceerd.

Vandaag laten we Albert Comenencia aan het woord.

De week is nauwelijks van start
Roerige dagen in politiek Willemstad
Boze gezichten en onduidelijke redenen
Egotrippers en vertrekkende leden
En wij het volk
Wie denkt er aan ons?

Albert Comenencia,
Curaçao

5 Reacties op “Ingezonden | Ai no

 1. Soms vraag ik mij af of sr Comenencia niets beters te doen heeft. Geen kop en geen staart stukken het enige voordeel is dat je er snel overheen kijkt.
  Maar goed ieder z’n meug.

 2. ericlapas

  Dios spar hende!!!

 3. Albert Comenencia. No hay problema paisano. Houdt “altijd” in gedachte dat Mom Nederland altijd barmhartig, gastvrij, en vrijgevig was en nog steeds is jegens ons, Zij behandelt ons met medegevoel. Dat is een belangrijk facet van haar. Kan een vrouw (Nederland) haar zuigeling(Corsow) vergeten, zodat zij geen medelijden zou gevoelen voor de dochter(Cur.) van haar buik? De emotie die Nederland ertoe beweegt barmhartig te zijn, wordt vergeleken met de innige gevoelens die een zogende moeder gewoonlijk voor haar kind heeft. Nederland ziet dat het onze schuld niet is, zij heeft begrip hiervoor, maar vooral begrip voor ons lijden en verdriet. Is dat geen moeder om enorm veel van te houden?? En Albert, bewogen door het medegevoel of mededogen dat dit in haar(Ned.) opwekt, geeft de moeder haar baby(Cur.) wat hij nodig heeft. Wij zullen never, maar ook never iets tekort schieten bij onze Mom. Maar die regering moet eerst weg. Albert, maak je geen zorgen over de dag van morgen, want die heeft al zijn eigen zorgen. Eten zullen wij stellig.

 4. De Nobelprijs voor de literatuur kan Curacao dit jaar niet meer ontgaan!

 5. Curacao revisited

  dank voor het delen van een brief met heel veel nuttige feiten Albert. Ik heb hier wederom echt veel van opgestoken.

  Albert Comenencia, alias Kuhneman 2.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *