27 C
Willemstad
• zaterdag 1 oktober 2022

Extra | Journaal 30 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, September 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

PBC | Ex-politieman Mariano vrijgesproken voor drugsroof van 600 kilo

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Voormalig politieambtenaar Mariens Mariano is vrijgesproken voor zijn hoofdrol in Rio Canario-drugsroof. De zaak met de naam Inex 2.0 draait om 600 kilo cocaïne...

Josimar | 1xBet – more than a betting operator

By Andy Brown and Steve Menary Russian-owned betting company 1XBet has been declared bankrupt and owes millions. Yet it still operates, using porn stars to attract punters, and...

Democracy now! | Wednesday, September 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Nu.cw | ‘Nederland moet terughoudend zijn in kritiek Caribisch asielbeleid’

De Nederlandse staatssecretaris van Asiel Eric van der Burg bezoekt Curaçao en Aruba in verband met de opvang van asielzoekers en andere migranten. Dat meldt Caribisch Netwerk. Van...

Hoyer2 | Exclusieve onderhandelingen met Klesch over contract Isla-raffinaderij

Chonky de Lannoy in gesprek met Peter Eikelenboom

RdK directeur Marcelino Chonky de Lannoy | Extra

De Klesch Group van de Amerikaan Gary Klesh is geselecteerd om de komende maanden exclusief onderhandelingen mee te voeren over een contract voor de overname van de Isla-raffinaderij op Curaçao.
Dat bevestigt Marcelino Chonky de Lannoy in een interview met Radio Hoyer 2.

 

TIJD 5:29

Bron: Radio Hoyer 2

Artikel delen

8 reacties

 1. Angelo Meijer van PWFC dreigde weer met akties als Errol Cova niet toegelaten wordt tot de onderhandelingen. Het is geen geheim dat Cova daar is om de boel te vertragen en torpederen tot dat ze met hangende poten naar PDVSA moeten.

  Angelo Meijer zei, als ze Cova niet toelaten dan krijgen ze met hem aan tafel te maken en iedereen weet wat zijn stijl is. De stijl van Angelo Meijer is de stijl van 100 jaar geleden schreeuwende en dreigende vakbondsleiders dat is niet meer van deze tijd.

  In vele landen zijn vakbondsleiders mannen en vrouwen die arbeidsrecht hebben gestudeerd en fatsoenlijk kunnen communiceren.

 2. het Klesh trucje lijkt verdacht veel op wat Ansary (met hulp van Reinald, kop in het zand hopen dat het overwaait, Curiel) bij ENNIA heeft gedaan.

 3. @ Luma,

  Heb je link eens bekeken en ben maar eens verder gaan zoeken., blijkt dat deze Klesh overal hetzelfde trucje uithaalt. Geld eruit trekken, dan hulp van de overheid vragen, nog meer geld eruit trekken en vervolgens failliet laten gaan.

  Je vraagt je af waarom niemand onderzoek doet naar dit soort bedrijven…………..of is het inderdaad dat er niemand anders belangstelling heeft voor deze schroothoop ?

 4. Curacao nos mes no por sorry behalve corruptie daar zijn we goed in.
  We halen met Carey Klesh weer een figuur binnen met een niet zo’n goede reputatie.Gaat ons weer heel veel geld kosten.In troebel water is het goed vissen.

 5. Dat ze met dit bedrijf verder onderhandelen betekent dat British petroleum, Texaco, Exxon Mobil en andere grote jongens niet geïnteresseerd zijn. De Klesch Group lijkt ook niet de middelen te hebben om de raffinaderij te vernieuwen.

 6. Dit is een olifant (het opgehemelde selectieproces) die een muis (Klesch Group) gebaard heeft. Voor beknopte info zie de website van deze groep http://www.klesch.com . Jaarlijkse omzet 3mld euro, 600 man in dienst volgens de door Klesch verstrekte info. In 2012 werd de zeer noodzakelijke upgrading van de raffinaderij geraamd op US$ 3mld,, dit bedrag zal vanwege de inflatie en de verslechterde staat van de raffinaderij inmiddels ruim hoger liggen. De verstrekte info doet sterk twijfelen aan de mogelijkheden van de Kleschgroup om de noodzakelijke investeringen in de raffinaderij te doen.

 7. Hoe kan het toch dat buitenstaanders op ons eiland de shit van Klesh boven water kunnen krijgen maar RDK hier blind voor is , of wordt er gezien de geschiedenis weer stiekem geschoven. Ruggenaath wake up trap er niet in.
  https://www.ftm.nl/artikelen/hoe-een-amerikaanse-zakenman-miljoenen-verdiende-aan-het-failliete-aldel?utm_medium=social&utm_campaign=sharebuttonnietleden&utm_source=facebook&fbclid=IwAR2YNY_nGpkvZHBFPYfqk_dHbcN7watQV1ZqsdMbWdKInuX9A6gqutpuECY

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -