28 C
Willemstad
• woensdag 22 september 2021 05:28

Laatste reacties

- Advertentie -

DolfijnFM | Steven Martina is bijna weer terug als minister

Steven Martina zal dan wel opnieuw gescreend moeten worden door VDC Aloysius Pole, die overigens eerder zijn opvolgster Neysa Isena-Scoop ook positief screende

Steven Martina is bijna weer terug als minister van Economische Zaken. Dat meldt MAN-voorzitter Yves Schoop. Het OM is volgens hem bijna klaar met de aangifte tegen Martina.

Die deed een stapje terug nadat het OM een onderzoek begon omdat hij onvoldoende afstand zou hebben gedaan van zijn aandelen in verzekeringsbedrijf Guardian.

Martina moet dan wel weer opnieuw worden gescreend.

- Advertentie -

Bron: DolfijnFM

- Advertisement -

Artikel delen

17 reacties

 1. ik kan niet wachten op de presentaties over perfect storm, coalition of the willing en alle andere containertermen.

 2. Met het abjecte werk- en snoepreis ethos van “onze” politici, regresseert Curaçao economisch gezien binnen de kortste keren tot de status van landen als Haïti en Zimbabwe.
  Haiti ooit de rijkste “Caribische” agrarische export kolonie van Frankrijk. Nu een van de armste en laagst ontwikkelde landen in het westelijk halfrond, dat zich ” ontwikkelingstechnisch (aflezende uit de Human Development Index) op exact dezelfde wijze heeft geëvolueerd als doorsnee sub- sahara staten in Afrika. Zimbabwe, ooit een van de meest florerende, productieve exporterende agrarische staten van Afrika, dat onder Mugabe binnen 15 jaar afgegleden was tot een derde wereldland dat gebukt gaat onder chronische werkeloosheid en inflatie, waar nu voedsel geïmporteerd moet worden. Hopelijk laat Curaçao het niet zo ver komen.

 3. Ere wie ere toe komt. Elk persoon altijd op zijn of haar merites beoordelen, Maar waar dankt de “eerbare” heer Martina zijn retour tot het ministerschap aan? Is hij nu weer Ministeriabel?

 4. @Jan/Roland/Henk1: als je onder verschillende aliassen wilt reageren maak dan ook verschillende emailadressen aan en werk met andere IP adressen.

  In zijn algemeenheid ziet dat een beetje dom en kinderachtig uit als je meerdere alter ego’s nodig hebt om jezelf gelijk te geven. Echter, meerdere aliassen gebruiken is niet toegestaan.

  Dus graag of Henk1 of Roland of Jan blijven gebruiken.

  m.v.g.

  Commentpolis

  ps: persoonlijke opmerkingen maak ik niet en zouden bij mij héél anders klinken. Wel reageer ik af en toe op vragen om iets te “modereren” en geef daarbij een uitleg.

 5. Een goede moderator (vak apart) onthoudt zich van persoonlijke opmerkingen. Die doeelt nl de adbocaat van de fuivel.
  Just saying’.

 6. helemaal eens met de commentpolis: Makamba wordt ook niet gecensureerd dus wij kunnen het best over luie negers hebben.

 7. @Michiel, @Henk1 en @Roland: waarom? Omdat hij het woord blanke gebruikt?
  Gelukkig ben ik niet zo politiek correct.

  m.v.g.

  Commentpolis

 8. Ik denk dat er een grote geestelijke steek los zit bij Erica. Het kan toch niet waar zijn, dat zo’n subject er maar van alles uitrolt.
  Eens met Michiel, censureren die clown en de toegang ontzeggen tot dut forum!

 9. Heiko de Jong, een prof in hart en nieren, niet te vergelijken met een klasse man als Guus Schram, helaas, maar kom kom @Clapas overdrijven is ook wel een kunst.
  Verder denk ik dat je je taalgebruik moet aanpassen, het is uiterst wanstaltig en kwetsend, in de US hadden ze je al lang om je oren geslagen. Het past niet.

 10. @Drechi Pa bosnan Tur: toen je begon over anus en iedereen dacht ik dat je wilde zeggen “iedereen heeft uiteindelijk een bruine anus”

 11. @Ericlapas,
  Weet je wie trots is op zijn “negerschap”? MOI!!! 🙂 🙂 Ik lach je uit…..
  Tav het verheerlijken van het blanke ras: Heiko de WAT? De”Professional in hart en nieren”??????
  Kijk Ericlapas: een opinie is net als een anus: iedereen heeft er een. Zo ook Lapas. Moet kunnen zeg ik.

 12. Gaat CBCS nu weer een memo schrijven hierover?

  Vind de situatie echt bizar: minsterposten worden aan elkaar gegeven als of het cadeautjes zijn. Eens met ericlapas: Steven Martina heeft niet kunnen brengen wat er wordt verwacht dus hij is niet de geschikte kandidaat voor deze functie.

 13. Dit is een klap in het gezicht van de Curaçaose bevolking, Steven Martina heeft gedurende twee jaar geen enkel project of investeerder binnengehaald, de man bleek een pretentieuze, arrogante nietsnut te zijn.

  Intussen weten we dat de screening niets voorstelt dus ook Steven Martina zal met vlag en wimpel door de screening komen.

  Op de voorgrond zien we drie mannen een blanke, Heiko de Jong, een professional in hart en nieren en twee negers, is het toeval dat deze twee op kosten van de gemeenschap vreten en niets uitvoeren?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Tuesday, September 21, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Aangifte Electorale Raad wegens onduidelijkheid donaties

De Electorale Raad zal aangifte gaan doen bij het Openbaar Ministerie (OM) over het gebrek aan transparantie wat betreft grote donateurs tijdens de laatste verkiezingen. Dat bevestigt...

Nu.cw | Minister Charles Cooper bedreigd

De minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Charles Cooper, is bedreigd met de dood. Voor de muur van de kerk van Groot Kwartier stond een bord...

Nu.cw | Ontsnapte honden doodden geiten in Katoentuin

Een aantal honden hebben in de omgeving van Katoentuin vier geiten afgelopen weekend om het leven gebracht, meldt de Extra. De honden van de buren wisten te...

DolfijnFM | Een kwart van de kandidaten aan de verkiezingen moet giften nog doorgeven

Van de 353 kandidaten die aan de verkiezingen van 19 maart hebben deelgenomen, moet nog circa een kwart (90 kandidaten) een formulier bij de Electorale Raad (ER)...
- Advertentie -