27 C
Willemstad
• vrijdag 12 augustus 2022

Laatste reacties

DolfijnFM | Getuigen ontvoering gevraagd

Willemstad – Een jonge Nederlandse vrouw is in de nacht van 25 augustus ter hoogte van een trukipan op de Caracasbaaiweg ontvoerd. Door een man en een vrouw is ze gedwongen om te pinnen bij geldautomaten in Jan Doret en Buena Vista.

Ze is verschillende keren gewurgd en uiteindelijk met vastgebonden handen en voeten van een rots gegooid tussen Grote en Kleine Knip. De dame in kwestie heeft de ontvoering overleefd.

Er gonsden al een tijd geruchten over de zaak. Maar de politie heeft nu het verhaal naar buiten gebracht en roept de hulp in van de bevolking om de daders te vinden. Heb je informatie, neem dan contact op met de politie via 917 of anoniem via 108.

Bron: DolfijnFM

Artikel delen

4 reacties

 1. Hewt verhaal is ongeveer als dit. De Dame in kwestie werd in een auto ontvoerd door een man en een vrouw, gedwongen te gaan pinnen. 2 keer. Geld op. Daarna was ze vastgebonden handen en voeten geblinddoekt en op bandabau van een klif het water ingegooid. godzijdank spoelde te terug en werd s’ochtends gevonden. Echt in en in triest.
  Heel erg.
  De isla is weg en zo gaat toerisme ook weg. Alles staat weer groot in de krant in Nederland. moet toerisme ook kapot. ?
  Ja laat iedereen gaan zoeken naar die 2.
  En Erica.Plas. ……. Je kent dat schilderijtje.. Met het schrift.
  “O Lord please help me keep my big mouth shut until I know what I am talking about.”
  Hang dat op. Boven je bed…. Nee beter aan de deur van de koelkast.

 2. Duidelijke beelden. Deze MFK stemmer (hij is niet alleen crimineel maar ook net zo lelijk als Amerigo Thode) moet toch snel gevonden kunnen worden.

  En wat mijn betreft aan zijn ballen worden opgehangen aan de Julianabrug.

  Maar Henk1 en John Bash schijnen hem onderdak te willen aanbieden.

 3. Het blijkt dat steeds meer stagiaires zich hier met andere dingen bezighouden dat het stage lopen. Een tijd geleden zagen we al dat ze valse aangiften van diefstal van mobiele apparatuur deden om de verzekering op te lichten.

  Laten we eerlijk zijn, wat moet een stagiaire om mindernacht bij een pinautomaat. Deze stagiaire moet gelijk terug gestuurd worden, één maal dom geboren kan geen opleiding helpen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...