DolfijnFM | Amparo’s partij wil Martina hoe dan ook achter slot en grendel

KdnT: “Er is genoeg bewijs dat verschillende wetten zijn overtreden door alle drie de personen of in ieder geval door verschillende van hen en er is voldoende grond voor nader onderzoek.” | Persbureau Curacao

Korsou di nos Tur wil Steven Martina hoe dan ook achter slot en grendel. De partij probeert het nu via een artikel 15 procedure.

Daarmee moet het Openbaar Ministerie gedwongen worden de voormalige minister van Economische Zaken te vervolgen. Het OM had de zaak juist geseponeerd.

Als minister had Martina niet genoeg afstand genomen van Guardian en zichzelf verrijkt, aldus de partij van Amparo dos Santos.

Bron: DolfijnFM

6 Reacties op “DolfijnFM | Amparo’s partij wil Martina hoe dan ook achter slot en grendel

 1. Kijk dat DS verder gaat kan ik inkomen, maar moet hij zijn hand niet in zijn eigen vette boezem steken? Volgens mij zit er hij zijn klupje randfiguren ook wel het 1 of ander mis-:)

 2. Knoek-koe

  @Brian S

  Je kunt op dit eiland ook
  aangenomen worde zonder solicitatieprocedure voor een functie (als adjunct directeur bij financiele instelling) waar geen vacature voor is.
  In de hoogste salarisschaal ( ANG 300.000) p.j.

  En vervolgens 2 jaar met studieverlof gaan met behoud van salaris.

 3. @Knoekkoe, Juist. Een choler die een belkaart van 10 steelt krijgt 6 maanden cel maar een elite kan voor miljoenen fraude plegen, witwassen en dan jaren hier in verzet gaan met dure advocaten om daarna weer schuldig bevonden en dan mag hij zijn straf afkopen…

 4. Knoek-koe

  Het zwaar partijdige en defecte OM hanteert een dubbele maat. Voor de (corrupte) elite van Curaçao, is er een coulance en gedoogbeleid voor duidelijk strafbare feiten.

  De kleine man wordt zijn huis uitgezet, van water en stroom afgesloten als die niet aan zijn of haar maandelijkse betalingsverplichtingen voldoet.

 5. OM hoort niet zaken te seponeren wanneer ze vast heeft gesteld dat iemand schuldig is.

 6. De Rechtsstaat

  Helaas wordt duidelijk dat voor menigeen meneer Martina treft geen blaam.

  Hoe krom kan je zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *