30 C
Willemstad
• woensdag 27 september 2023

NOS | Rechter: Trump pleegde fraude door vermogen bedrijven enorm aan te dikken

Donald Trump heeft jarenlang fraude gepleegd door de waarde van zijn bedrijven te overdrijven. Dat heeft een rechter in de staat New York bepaald in een civiele...

Democracy now! | Wednesday, September 27, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Inhouden belasting op pensioen niet meer van kracht

De Belastingdienst houdt geen belasting meer in op het pensioen van gepensioneerden. Volgens het ministerie van Financiën inde de Ontvanger tot nu toe de belastingschuld via het...

DolfijnFM | Caribische gulden mogelijk pas vanaf 2025 in gebruik

De nieuwe lanceringsdatum van de Caribische gulden is uitgesteld naar 31 maart 2025. De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten heeft dit besloten, na overleg met...

DolfijnFM | Man aangehouden voor mishandeling

Een 59-jarige man is zaterdagmiddag op Bonaire aangehouden, omdat hij een andere man met een betonblok tegen het hoofd had geslagen. De mannen hadden volgens de politie...
- Advertisement -spot_img

BB | Barry Hay zet huis op Curaçao te koop

HomeMediaBB | Barry Hay zet huis op Curaçao te koop
Foto-Villa-Barry-Hay coral estate
Barry Hay zet huis op Coral Estate te koop

AMSTERDAM – Hoewel Barry Hay voortdurend laat weten volop te genieten op Curaçao, heeft de voorman van Golden Earring toch zijn miljoenenvilla te koop gezet.

In 2006 kocht Golden Earring zanger Barry Hay zijn stuk grond op het eiland Curacao. Hier zou hij zijn droompaleis laten bouwen en gaan genieten van zijn pensioen. Dat doet hij ook, maar desondanks heeft Barry zijn miljoenenvilla op Curacao te koop gezet.

De vraagprijs ligt iets onder de 2,2 miljoen euro, maar daar krijgt de koper dan ook een schitterende villa voor, van waaruit je uitzicht hebt op de Caribische Zee. De inrichting is om je vingers bij af te likken en het ene vertrek is nog mooier dan het andere.

De totale woonoppervlakte bedraagt 715 vierkante meter en in totaal beschikt het optrekje van Barry over 11 kamers, waaronder 6 slaapkamers en 5 badkamers, verdeeld over twee woonlagen. De villa biedt volop privacy. Niet alleen ligt het op een stuk grond van bijna 12.000 vierkante meter, maar het wordt ook nog eens 24 uur per dag bewaakt. Dit omdat het op een resort ligt.

Vanuit de masterbedroom kijk je op je prive zwembad en de Caribische Zee. Natuurlijk ontbreekt de inloopkast niet en via deze kast kom je in de ensuite luxe badkamer, een van de vijf.  De keuken heeft een keukeneiland en een L vormige bar. Natuurlijk is de keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

De tuin is aangelegd onder architectuur aangelegd. Waarom Barry zijn droompaleis in de verkoop heeft gezet is niet bekend.

Bron: Bekendeburen.nl.

Dit artikel is geplaatst in

2 reacties

  1. @Jan; Het huis van van Barry is gebouwd op een gekocht kavel van Coral Estate. Het is een pracht van een huis en vooral de entree naar zijn huis toe. Zijn toegangspoort is voorzien van diverse muziek instrumenten vervardigd uit metaal welke op zijn toegangs hek zijn gelast. De keren dat ik bij hem was heb ik steeds genoten van zowel het huis als het uitzicht en uiteraard zijn diverse hondjes.

  2. Een villa in een natuurgebied?
    Heb begrepen dat de overheid het illegaal bouwen op de eilandjes te Spaanse water gaat aanpakken. Dit is geen Spaanse water, maar wat is dan het probleem?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties