29 C
Willemstad
• zaterdag 9 december 2023

ParadiseFM | Zorgen om conflict tussen Venezuela en Guyana

De spanningen lopen op in Zuid-Amerika. De president van Venezuela, Nicolás Maduro, geeft signalen af dat hij een regio van buurland Guyana wil gaan inlijven. Engeland en...

Democracy now! | Friday, December 8, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 8 december 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Drie minderjarigen op St. Maarten veroordeeld voor mishandeling en steekpartij

Die minderjarige jongens zijn door de rechtbank veroordeeld voor hun betrokkenheid bij een gevecht op school dat in januari 2022 plaatsvond. Dat maakt het Openbaar Ministerie (OM)...

Nu.cw | Politie waarschuwt voor meer alcoholcontroles tijdens feestmaand

De politie gaat tijdens de feestmaand meer alcoholcontroles in het verkeer houden. Dat maakt het Korps Politie Curaçao via een persbericht bekend. Volgens het KPC neemt het alcoholgebruik...

Nu.cw | Jong koraal op Curaçao niet verbleekt

Britt van Garderen Jong koraal, afkomstig van in het wild gevangen gameten (geslachtelijke voortplantingscellen), blijkt geen tekenen van verbleking te vertonen op Curaçao, zelfs niet tijdens de voortdurende...
- Advertisement -spot_img

Amigoe | Insel viert negenjarig bestaan met groot feest

HomeMediaAmigoe | Insel viert negenjarig bestaan met groot feest
Personeel en staf vierden het negenjarig bestaan van luchtvaartmaatschappij InselAir | Edsel Sambo
Personeel en staf vierden het negenjarig bestaan van luchtvaartmaatschappij InselAir. Op de foto Insel Air woordvoerder Edward Heerenveen met partner  | Edsel Sambo

WILLEMSTAD — Het vlees werd geroosterd, de drank vloeide en de muziek zorgde voor een gezellige feeststemming bij de viering van het negenjarig bestaan van InselAir.

Blijde gezichten gisteravond bij Maduro Plaza aan de Emancipatieboulevard Don Martina. Bij het hoofdkantoor van InselAir werd het negenjarig bestaan groots gevierd. Al vroeg op de avond was er een BBQ voor genodigden.

Later die avond speelden twee bands waaronder de uit Venezuela afkomstige KY3 en Los Hermanos, die voor een Cubaans tintje zorgde. De viering gisteravond was de afsluiting van een week vol speciale acties van de Curaçaose luchtvaartmaatschappij.

Bron: Amigoe

Dit artikel is geplaatst in

19 reacties

 1. De relatie van Insel Air mislukkeling Edward Heerenveen met mafiameid Stella van Rijn houdt langer stand dan zijn luchtvaartmaatschappij.

  Heeft misschien iets te maken met de 30 miljoen die Heerevenveen van Ruggenaath, zijn buurman op Julianadorp, heeft ontvangen.

 2. Deze hypocriete huichelaarster is de voormalige koffiedame van de aannemersclub met absoluut geen papieren or ervaring voor haar functie, maar door de kont van Schotte te liken kon ze tot die functie omhoog vallen.

  Ze heeft ook geen enkel draagvlak onder haar medewerkers die haar terecht zien als het omhoog gevallen mafiameisje.

  Toe nou, Edward Heerenveen, laten we eerlijk zijn: de vrouwen zullen niet voor u in de rij staan, zeker niet met dat buikje op de foto, maar kon u nu echt geen andere vrouw dan Stella vinden?

 3. Benieuwd wiens slaafje Stella nu wordt, nu Asjes is afgetreden voor wie ze Fraudelyne in het Curacaohuis moest houden.

  Het zou mooi zijn als Stella en Fraudelyne tegelijk buitengezet zouden worden.

  Ruim op de boel.

 4. Daar mag inderdaad wel een paar kilo af.

  Je kunt duidelijk zien dat ze de beweging mist van het voortdurend achter Schotte aanrennen.

  Partner Heerenveen eet zo te zien ook niet het Insel Air boordvoedsel.

 5. Nieuwe bijnaam van het sprekende mantelpak: starfucker Stella?

  Insel Air niettemin gefeliciteerd met het 9 jarig bestaan. Jullie zijn zo belangrijk voor de Curacaose economie en vergeleken met voorgaande lokale luchtvaartmaatschappijen doen jullie het gewoon goed.

 6. Stella van Rijn is een starfucker. Vraag het aan Schotte en aan Heerenveen.

  Starfucker:
  1. a person who seeks to have sexual relations with celebrities; groupie
  2. a person who seeks to associate with famous or powerful people

 7. Zou me niets verbazen als Stella daarachter zit in haar functie van secretaries generaal.

  Dat zou ook Heerenveen ook een reden geven om het bed te delen met het sprekende mantelpak, want een andere reden kan ik niet bedenken.

 8. Had verwacht dat die foto gemaakt zou zijn door fotoslaaf Ramsay Soemanta, een andere hielenlikker van Schotte.

  Stella heeft het door Schotte goed laten regelen, dat baantje als secretaries generaal. Ramsay Soemanta moest na de val van Schotte terug van een dik salaris als persvoorlichter (ha ha ha!) met peperdure snoepreizen naar het schieten van zielige bruidsrapportages en ranzige rapfeesten. Arme ziel.

 9. ze heeft trouwens geen mantelpakje aan.
  ze ziet er gezellig uit, maar toch deugd ze niet…
  ze heeft haar ziel verkwanseld aan de maffia….

 10. Geweldige reclame voor Insel Air, Schottes slaafje alias het sprekende mantelpak, partner van de Insel Air directeur, pontificaal op de voorpagina van de Amigoe.

  Ik zou me heel wat veiliger voelen aan boord bij Insel Air als ik wist dat Edward Heerenveen een stuk kritischer is bij de selectie van zijn piloten dan bij de selectie van zijn partner.

  Het bedenkelijke gezicht van de man links op de foto spreekt boekdelen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties