AD | ‘Forensisch rapport bespreken’

politiek leider Helmin Wiels vervalst was in een document waarin Ivar Asjes als premier werd genoemd

Uit 2 forensisiche onderzoeken blijkt dat er een handtekening van politiek leider Helmin Wiels is vervalst in een document waarin Ivar Asjes als premier werd genoemd

Willemstad – 1 Tim Magno gaat zich nog beraden over vervolgstappen naar aanleiding van de uitslagen van twee forensische onderzoeken waaruit blijkt dat er de handtekening van politiek leider Helmin Wiels vervalst was in een document waarin Ivar Asjes als premier werd genoemd.

Dat heeft Aubert Wiels, leider van 1 Tim Magno tegenover deze krant verklaard.

,,Wij gaan ons eerst richten op de conferentie die voor dit weekeinde gepland staat, daarna zal het partijbestuur over de zaak vergaderen en beslissen wat er gaat gebeuren.”

Wiels verklaarde ook op dit moment geen haast te hebben.

,,De regering is op dit moment toch al haar meerderheid kwijt nu Statenlid Melvin Cijntje in het buitenland zit. Wat ons betreft is de regering al gevallen.”

De Papiamentstalige ochtendkrant Vigilante schreef gisteren over onderzoeken van twee verschillende forensische bureaus in Nederland en Puerto Rico, waarbij was aangetoond dat de handtekening van de politieke leider was vervalst.

Het onderzoek zou door Aubert Wiels zijn aangevraagd. In gesprek met deze krant wilde Wiels niet ingaan op de vraag of de zaak aan de autoriteiten wordt overgedragen en zei dat zijn partij later alle documenten over deze zaak naar de pers zal sturen.

Bron: Antilliaans Dagblad
Dossier: Marvelyne Wiels – Gevolmachtigde Minister van Curaçao

Een Reactie op “AD | ‘Forensisch rapport bespreken’

  1. Interessante zaak. Na de beerput MFK gaat nu ook de beerput PS open.

    Maar je kunt niet anders verwachten van een partij die de corrupte Kade Wilsoe, het bange en gehoorzame schoothondje van Robby dos Santos, een Statenzetel gunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *