28 C
Willemstad
• zondag 19 mei 2024

Extra | Journaal 15 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, May 14, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 14 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, May 13, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 13 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Friday, May 10, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

Nu.cw | Coronabesmettingen stijgen licht, één patiënt overleden

HomeNieuwsGezondheidNu.cw | Coronabesmettingen stijgen licht, één patiënt overleden
Op dit moment liggen er acht patiënten in het ziekenhuis, waarvan vier op de intensive care.
Voor het eerst sinds ruim een week, is er weer iemand overleden aan de gevolgen van het coronavirus. De teller bleef de laatste dagen op 260 staan, maar staat nu op 261.

Ook zijn de cijfers weer iets gestegen. In de afgelopen 24 uur zijn 42 mensen positief getest op het virus, dat zijn er 13 meer dan gisteren.

In het totaal zijn er 1.516 tests afgenomen. Het aantal actieve gevallen is wel gedaald, namelijk van 528 naar 424.

Op dit moment liggen er acht patiënten in het ziekenhuis, waarvan vier op de intensive care.

Bron: Nu.cw

Dit artikel is geplaatst in

5 reacties

  1. @Lamoenchi, ik ben er nog hoor. William, Joep en Lionfish zitten tandenknarsend in hun zuurstof tentje te pruilen. Zij hadden zo een blind vertrouwen in de wetenschap en de woorden van Izzy Groezelmans. Er was hun voorgehouden dat een ieder die het prikje niet zou nemen in december 2021 zou zijn overleden, dat is niet uitgekomen. Er was hun voorgehouden dat een ieder die het prikje niet zou nemen in zeer beperkende omstandigheden zouden moeten leven, terwijl de geprikten alle vrijheid hadden, dat is niet uitgekomen. Er was hun voorgehouden dat een ieder die geen prik zou nemen een boete zouden krijgen en in de gevangenis terecht zouden komen, dat is niet uitgekomen. Er was hun voorgehouden dat het virus een combinatie van cholera, de pest, vliegende ebola zou zijn inplaats van het griepje dat het altijd al was, dat is niet uitgekomen. In plaats daarvan zien zij dat meer en meer landen beschaamd de “wappies” gelijk moeten geven dat het niks meer dan een griepje is. Dat er net zoals bij elke griepgolf mensen overlijden. Dat het “probleem” in de ziekenhuizen ontstaan is door jarenlange onterechte bezuinigingen en wanbeleid, en het feit dat het meeste personeel aldaar met twee dikke opgeheven middelvingers is vertrokken. Hopelijk zien zij nu ook in dat in de twee jaar de meeste regeringen hun werkelijke gezichten hebben gezien. Hopelijk gaat dit de geschiedboeken in als prachtige uitleg hoe in 1933 snorremans aan de macht kwam en een heel land kon bekorren. Hoe staatspropaganda kan leiden tot het opzetten van groepen tegenover elkaar. Hopelijk laat dit mensen ook inzien dat de EUSSR een waardeloos instituut is waar miljarden aan worden verslind. Een instituut die niet verder komt dan het bepalen van de lengte van een komkommer, de hoogte van het ophangen van een schilderij of de kleur van een gloeilamp. Maar die niet in staat is gebleken ook maar enerlei van nut te zijn in de logistieke en operationele regelen van een zogenaamde pandemie. Reeds in het begin zei onder andere ondergetekende dat men besmette patienten niet tussen normale patienten moest zetten, maar nee hoor de “wetenschappers en experts” wisten het beter want die hadden daarvoor gestudeerd. En uiteindelijk als we alles bekijken dan hebben die “wetenschappers en experts” tot niks anders geleid dan ellende, zware beperkingen van de rechten van de mens, een ingestorte economie voor velen, en nul komma niks effect op de doden. En toch en toch zullen de Joeps, Williams en Lionfishjes van deze wereld blijven volhouden dat het weldegelijk heeft geholpen. Benieuwd of ze ooit de cijfers bekend gaan maken gecatogoriseerd in leeftijdgroep/reeds bestaande aandoeningen/levenswijze etc. van allen die overleden zijn. En hoeveel meer correcties zullen komen op de cijfers, want steeds meer hoor je berichten dat alles en iedereen op een grote hoop is gegooid als overleden door corona, terwijl dat helemaal niet zo is.

  2. Laatste tijd maar weinig nieuws over Covid. Na William lijkt nu ook Lionfish onder gedoken te zijn. Zij waren mijn voornaamste informatie bron over Covid. Net zoals Tico mis ik ze ook en hoop niet dat ze ziek zijn met Omicron of wat dan ook. Moest altijd lachen om hun postings die mijn dag opvrolijkten.

  3. Elke dag weer wordt er met valse gegevens en interpretaties gesmeten. Als er gisteren 1000 testen zijn afgenomen waarbij 10 mensen een positieve uitslag op het test staafje krijgen, dan wordt er niet gezegd dat er bij 990 mensen niks aan de hand is. Nee hoor in grote koeieletters wordt er gewezen op de 10 man. Van die tien man blijkt ook vaak dat 9 nog niet eens doorhadden dat ze besmet waren, maar goed gooi maar op 1 grote hoop. De volgende dag worden er 5000 mensen getest. 11 blijken besmet. Ho stop de persen, grote paniek, we gaan er allemaal aan. Gisteren 10 besmet, vandaag 11. Een stijging. Haal dokter Izzy van stal zodat hij weer kan orakelen met grafiekjes om aan te tonen dat in 1378 er 2 mensen minder dood gingen in een jaar dan anno 2021. Dat toonde aan dat er oversterfte is en dat we allemaal met een mondkapje op thuis moeten blijven, terwijl we 2 meter afstand van elkaar houden in isolatie en vooral met 5 prikjes in de arm. Man man man, en maar mopperen over nep nieuws. Feiten verkeerd weergeven is niet alleen nep, maar ook nog eens misdadig. Maar goed, Joep/Lionfish en William kunnen weer roepen dat zij gelijk hebben en dat het de schuld van Loes en mij is.

  4. Weer fout nieuws. De besmettingen zijn niet gestegen maar gedaald
    De relatieve positieve testen zijn gestegen maar ja daar heb je nu echt helemaal niks aan met omicron.
    4 op de IC
    4 op de afdeling.
    En nu een keer het woord (hoe oud) en “met” of “door” corona.
    Wanneer gaan die mondkapjes en testen er uit.
    En welke noodtoestand.
    O ja COHO ja.. dat is voor de politiek hier wel zo’n beetje de noodtoestand.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties