28 C
Willemstad
• woensdag 6 juli 2022

Laatste reacties

- Advertentie -

Winterse taferelen op de snelwegen

Bron: Blikopnieuws

winterse taferelen NLStevige hagelbuien zorgden zondagmiddag voor winterse taferelen op de snelwegen in het midden van het land.
Op de A1, de A30 en de A28 bij Amersfoort en Utrecht ondervond het verkeer veel hinder. Het asfalt werd bedekt met een flinke laag hagel, waardoor er files ontstonden. Dit meldt de VerkeersInformatieDienst (VID) zondag.

- Advertentie -

Advertentie

Op de A1 ter hoogte van Amersfoort moet het verkeer in beide richtingen rekening houden met file. Richting Apeldoorn liep het verkeer de meeste vertraging op. De extra reistijd bedraagt daar een kwartier.
Ook het verkeer op de A28 naar Zwolle reed langzaam.
Tussen Maarn en Leusden stond 3 kilometer file. Bij Barneveld stond in beide richtingen file op de A30. Meldingen van ongevallen als gevolg van de hagel zijn nog niet binnen gekomen.
Wel klagen automobilisten over gladde wegen. De hagelbuien zijn kort, maar hevig. Zodra het droog wordt, breekt in veel gevallen de zon door, maar blijft de kans op gladheid aanwezig.
De VID raadt aan extra alert te zijn en het rijgedrag aan te passen.

Update 15:03 uur

De grootste hinder tussen Utrecht en Deventer is voorbij. Inmiddels komen de meldingen van witte, gladde wegen vooral vanuit Twente. Op de A35 bij Enschede en de A1 bij Hengelo wordt langzaam gereden.

To Top

- Advertentie -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

DH | Ministry of VROMI announces opening of Great Bay Fresh Water Pond Channel

GREAT BAY, Sint Maarten (DCOMM) – The Ministry of Public Housing, Environment, Spatial Planning, and Infrastructure (Ministry of VROMI), will temporary open the Great Bay Fresh Pond...

Democracy now! | Wednesday, July 6, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Eén op drie Caribische Nederlanders gediscrimineerd, ‘Weet waar je aan begint als je naar Nederland wil’

John Samson DEN HAAG – Eén op de drie Caribische Nederlanders ervaart discriminatie in Nederland, blijkt uit onderzoek van het CBS. “Weet waar je aan begint als je...

Ingezonden | We doen het maar zelf

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

Extra | Journaal 5 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -
- Advertentie -