28 C
Willemstad
• dinsdag 21 mei 2024

Extra | Journaal 17 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, May 16, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 16 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Wednesday, May 15, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 15 mei 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, May 14, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertisement -spot_img

Video | Parlementarier Amparo dos Santos (KdnT)

HomeMediaVideo | Parlementarier Amparo dos Santos (KdnT)

Parlementaririer Amparo dos Santos (KdnT) over zichzelf.

Bron: Knipselkrant Curacao (met dank aan een trouwe lezer)

Dit artikel is geplaatst in

28 reacties

 1. @ jos, als je in de koekjes trommel zit, dan brand je je vingers niet aan de ovenplaat.

  de gevangenis is een mooie plaats om een leuk project te ontwikkelen.
  tenslotte voor wat hoort wat he.

  maar nu de feiten er zitten 333 gevangenen vast, dat zijn zware criminelen.
  Overvallers, drugssmokkelaars van grote transporten, verkrachters, doodslag en moord, oh en straks ook de heer S.
  deze hebben veel leed en verdriet veroorzaakt in vele levens die kan je toch geen 2000 gulden geven in de maand een vrij laten.
  want het zijn niet de bolletjes slikkers, winkeldiefstal, of verkeersovertreders die de straf uitzitten.

 2. La S, is weer onder La S. Chapeau! 😉
  Heb jij soms wat te verliezen als het waar is wat Dossantoos beweert? Waarom ga jij als onderzoeker dit niet uitpluizen? Of verdien jij er stiekem zelf aan?

 3. @Mano
  helemaal eens, niets aan toe te voegen. Panamastr.is daar ons andere licht CC niet naar toe verhuisd of is dat uiteindelijk Ned geworden, je weet het niet meer met al die aliasses.

 4. Bedoel je misschien de vele Nederlandse parlementariërs en soms ook ministers die gewoon zijn de verschillende bevolkingsgroepen in Nederland op zeer onbeschofte wijze en om de beurt in de hoek te zetten? Je focust zoals sommige van je maten hier enkel op Curaçao en de Curaçaoënaars, ik zie het breder. Onbeschofte politici zie ik in veel landen opkomen. Beste Rens, als je mentale problemen hebt wil ik je best helpen hoor, ik wil best een wandeling in jouw kop maken als het nodig blijkt…geef maar een gil.

  Rens, jij bent hier op kk.Curaçao toch degene, overigens samen met nog een paar geestverwanten, die zichzelf zo ongelooflijk intelligent acht dat werkelijk ieder ander oerdom is? Hoewel, ik heb echt nog helemaal niets, maar dan ook niets van jouw hooggeleerdheid gemerkt.. Ja hoor Rens, ik weet het, dommer, slechter en ‘godweetwatnog’ dan de Kurazoleño bestaat er niet op deze wereld.. Wat doe jij potverdorie dan nog in de HEL die Curaçao heet? Of woon jij toevallig ook al in Panama-straat? 😆

 5. Ja, we weten dat er meerdere onbeschofte yiu korsow parlementariërs en ministers zo links en rechts in het verleden al de meest banale zaken hebben beweerd en gezegd. Vaak gericht aan het adres van andere bevolkingsgroepen overigens. Het geeft iets aan..

 6. mano, ik niet kijk maar hoe ik over de landtong van de Caracasbaai denk.
  maar goed we leven in de waan van de dag.
  de regering wil zelf het strafblad inkorten. deden we het in de jaren 80 nog voor een stiekeme Finca in Costa Rica, nu doen we het graaien in de overheids pot zo stiekem dag het binnen een jaar uitkomt. Alleen de wetten zijn blijkbaar anders voor onze elite.

  Let wel ik vind het terecht als iemand van de kustwacht extra gestraft word omdat deze het vertrouwen in de samenleving hebben beschaamd.

  Maar dan kan het niet zo zij als statenleden, Ministers, hoge ambtenaren of hun familieleden en vriendjes , die ook ons vertrouwen hebben beschaamd er zo makkelijk mee wegkomen.

 7. Ik praat Amparo’s uitglijder niet goed, maar een aantal maanden geleden hoorde ik, en velen met mij, een ‘minister in functie’ op de radio keihard de mensen waarmee hij in gesprek was, (hen) in het Papiamentu naar de kont van hun moeder verwensen. Dat heet ‘koba mama’ en is zowat de ergste verwensing die wij op Curaçao kennen. Hij heeft weliswaar z’n excuses aangeboden, maar het kwaad was al geschied. De expressie van Amparo dos Santos is vergeleken met hetgeen minister Ruggenaath toen heeft geuit helemaal niets, niet netjes, maar just peanuts. Het verbaast mij wel hoe vergeetachtig de meeste reageerders zijn, het legt een selectief (korte termijn?) geheugen van ‘heb ik jou daar’ bloot. 🙂

 8. deze man zou een uitstekend voorbeeld zijn op de post ven Volks(on)gezondheid-wat een vieze volgepropte zelfingenomen arogante vuilniszak.

 9. ik Ben Amparo Dos santos lik mijn kont, dit stuk vuil van het hoogste ratriool is nog merger Al’s de rioolrat gerrit de raaf. Je kan er op wachten DAT amparo gerrit op zijn bek timmerd met hamer in Staten!

 10. Een wanhopig loslopende aandacht trekkende beerput, die van alle kanten stinkt en feces braakt als een wild bezeten dier. Altijd zo geweest en zal ook altijd zo blijven zolang z’n stemmers zich met zijn stoornis geïdentificeerd voelen. Next!

 11. Heb begrepen dat deze man in het verleden maar met een zak vol florins hoefde te zwaaien om op zijn wenken bediend te worden? Nu dat niet meer kan of bijna niet meer, is meneertje maar zelf de politiek ingegaan?
  Het wordt spannend want meneertje gaat misschien namen noemen?

 12. Amparo dos Santos, die in het verleden in opspraak kwam omdat hij zonder de nodige bouwvergunningen tot bouwwerkzaamheden overging, heeft ook een optie gekregen.

  Domeinbeheer meldt dat zijn illegaal gerealiseerde bouwwerken geruimd dienen te worden alvorens de zakenman conform de door de overheid gestelde normen eventueel tot ontwikkeling over kan gaan. Dos Santos heeft in het verleden tegenover de Amigoe verklaard toeristische ontwikkeling na te streven met plannen voor meerdere appartementencomplexen.

  Hoe kan je nu iemand belonen die willens en wetens de regels overtreedt.
  A. Dos S word beloont. Ach ja we kunnen ook niks anders verwachten.
  Ik had ook niks anders verwacht, de mensen met veel geld maken nu nog meer geld en de 5000 arme sloebers die al jaren wachten op gronduitgifte kunnen nog jaren wachten.

  Ik lach als ik politici hoor zeggen ik doe het voor hetvolk, uiteindelijk is het toch weer zo dat ze voor hu eigen gewin gaan

 13. Bravo, en ik maar denken dat we het absolute dieptepunt van deze komedie allang bereikt hadden. Hoe dom kan je zijn? Zelfs de status van een ontwikkelingsland zullen we met dit soort domme clowns niet meer kunnen bereiken. Wat een absolute afgang voor dit eens zo mooie eiland.

 14. Ben ik een racist als ik zeg dat het de oerdomme en aartsluie en criminele Curacaoenaar is die op ratten als dos Santos en Schotte stemt?

  En dat er daar zoveel van zijn dat dos Santos en Schotte dicht bij een meerderheid in de Staten waren?

 15. Het is diep triest hoeveel ECHT DOMME MENSEN er nog rondlopen die op deze zielige figuren hun stem weggooien.
  zolang er nog zoveel domme mensen dit eiland leiden zal het nooit komen tot een wetgeving die dit type figuren zal weren.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties