31 C
Willemstad
• zondag 19 mei 2024 17:24

Telegraaf | Dood vrouw Amsterdam-Zuidoost nog raadsel

De 28 jarige moeder van een zoontje van 6, Rosleny Magdalena

AMSTERDAM – Het is nog onduidelijk wie er achter de dood van de 28-jarige vrouw zit, die afgelopen donderdag in Amsterdam-Zuidoost door schoten om het leven is gekomen.

De politie is een grootschalige zoekactie begonnen naar getuigen. Een eerdere oproep leidde er nog niet toe dat mensen zich hebben gemeld, zei een woordvoerder maandag.

Daarom brengt de politie de zaak onder de aandacht in diverse opsporingsprogramma’s op de lokale en regionale tv-zenders en in Opsporing Verzocht. Ook komen er in de omgeving van de schietpartij tekstkarren te staan waarop getuigen wordt gevraagd zich te melden.

Verder zet de politie Facebook in voor een digitaal buurtonderzoek en is er beeldmateriaal in beslag genomen van camera’s in de wijde omgeving van de plek waar de vrouw is gevonden. Die beelden moeten volgens de zegsman nog worden bekeken.

De vrouw, moeder van een kindje van zes, lijkt een bewust doelwit te zijn geweest. Ze was niet bekend bij politie en justitie. Het slachtoffer stierf ter plekke aan haar verwondingen op een bruggetje bij het Maldenhof, langs het Gaasperdammerpad in Amsterdam-Zuidoost.

Bron: telegraaf

2 reacties

  1. Zo lang vrouwen net zo kritisch zijn bij hun partnerkeuze als bij het kopen van toiletpapier, zullen dit soort moorden blijven voorkomen.

    Uiteraard is de dader schuldig, maar de dame had deze moord wel kunnen voorkomen.

  2. De gene die deze vrouw / moeder uit de weg heeft geruimd kom wel boven water, je kan in Nederland niet meer ongemerkt van je eigen huis naar de melkboer meer lopen, overal hangen chino ? camera’s

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties