31 C
Willemstad
• vrijdag 19 juli 2024

Democracy now! | Tuesday, June 25, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, June 24, 2024

 Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 24 juni 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

SM | 150 miljoen euro nodig voor batterijen, windmolens en zonnepanelen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten

De Nederlandse rijksoverheid moet de komende jaren 150 miljoen euro uittrekken voor de uitrol van windmolens, zonnepanelen, en batterijen op Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Dat blijkt...

PBC | Top 0.3% belastingplichtigen met schuld dragen 1/3e totale belastingschuld

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Belastingdienst richt zijn focus op invordering bij zakelijke klanten. Zij zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95 procent van de totale belastingopbrengsten. 0,3 procent van...
- Advertisement -spot_img

RTL | Drama rondom Britse Prins Andrew blijft zich opstapelen

HomeMediaRTL | Drama rondom Britse Prins Andrew blijft zich opstapelen
Prins Andrew © REUTERS

Het nieuws rondom de Britse ‘Playboy’-Prins Andrew (59) blijft zich maar opstapelen. Ditmaal heeft een voormalig lapdancer aan de Britse krant The Mirror haar verhaal gedaan over feestjes van Jeffrey Epstein, waarbij talloze minderjarige meisjes aanwezig waren.

Ze verklaarde daar bij dat Prins Andrew ooit zijn hoofd tussen haar borsten duwde.

“Blijkbaar heb je als prins zulke privileges”

De vrouw noemt zichzelf Tiffany Doe (47). Ze werkte als stripper op feesten die de intussen overleden miljardair Jeffrey Epstein gaf. Ze beweert dat ze Prins Andrew ‘”een paar keer per jaar” zag. Ze omschrijft ook het gedrag van de Britse gevallen prins, die inmiddels al zijn publieke taken heeft neergelegd. De vrouw noemt zijn gedrag “een beetje stuntelig en onhandig.”

Ook vertelt de vrouw dat Andrew wel eens zijn gezicht tussen haar borsten heeft geduwd. In het Engels wordt dat ook wel motorboating genoemd. Volgens Tiffany Doe was prins Andrew dol op haar rondborstige voorgevel. “Hij houdt van ronde vormen. Kijk maar naar zijn ex, Sarah Ferguson.”

Lees meer:
Queen Elizabeth cancelt verjaardagsfeestje prins Andrew

De voormalig stripper beweert ook dat ze talloze jonge meisjes, waarvan ze bij sommige twijfelde of ze wel volwassen waren, rond zag lopen op de feesten die door Epstein werden georganiseerd. Tiffany Doe claimt dat die meisjes tijdens de avond “boven in de slaapkamers werden gehouden.”

Ze zegt niet te weten of Andrew daarvan op de hoogte was. Wel heeft ze nog een sappig detail over Epsteins feesten. “Hij hing camera’s op zodat hij kon zien wie zijn gasten waren. Zo kon hij ze onder controle houden.”

De uitspraken van deze Tiffany Doe zijn niet de enige nieuwe ontwikkelingen rondom het persoonlijk drama voor de prins. Zijn moeder, Queen Elizabeth, heeft ook het vieren van zijn zestigste verjaardag gecancelled. Niet alleen zijn moeder, maar ook andere familieleden lijken hem de rug toe te keren. Zijn neefje, prins William, schijnt ook geen groot fan te zijn van zijn oom.

Bronnen rondom het Britse Koningshuis beweren dat William, samen met zijn vader, Prins Charles en Queen Elizabeth heeft besloten om Andrew zijn Koninklijke plichten te ontzeggen. The Sunday Times beweert dat William heeft gezegd dat het “de juiste beslissing was.”

Lees ook: De Britten zijn nog niet af van ‘Playboy’-prins Andrew

De bom onder prins Andrew ontplofte afgelopen week nadat hij een interview gaf aan de BBC. Daarin ontkende de prins dat hij drie maal seks had gehad met Virginia Roberts, die claimt drie keer seks te hebben gehad met Andrew. Het interview heeft hem zijn reputatie gekost.

Bron: RTL Nieuws

Dit artikel is geplaatst in

1 reactie

  1. Algemeen bekend is dat met roekeloze losbandigheid blijft prins Andrew tot in de laatste minuten van de nacht zijn regelmatige festijnen vieren, als hij zijn zinnen heeft geblust. Ook in Engeland houdt de wet rekening met “Fasching” voor het koningshuis. Zoiets als; ga maar lekker naar huis en vergeet het, vergeet alles wat je hebt gezien/meegemaakt/gedaan. Het was maar een slippertje. Losbandigheid, zinnelijkheid, schaamteloos gedrag, ontuchtigheid onbeschaamdheid, overmoed, wellust etc.etc.,staan hoog op de lijst van Andrew en consorten, Jeffrey dus. Zijn gedrag gaat alle fatsoensnormen te buiten. De hamvraag nu dus is of de vormen van onreinheid van Andrew rechterlijk optreden worden gerechtvaardigd. Andrew’s gradaties van onreinheid is vrij hoog daar hij zelfs geen respect toonde voor minderjarige meisjes die zijn kinderen kunnen zijn. Hij troonde een hebzuchtig bedreven onreinheid. Hij werd wel uit Birmingham palace door mammie uitgeknikkerd, maar……kan hij de consequenties van zijn immoreel gedrag volledig ontlopen? Ach wat, enorme offers qua tijd, naam en faam, persoonlijke vrijheid en vooral geld zijn ermee gemoeid. So, what’s up doc????? Andrew’s houding is een houding die geringschatting van en minachting, ja, zelfs verachting voor maatstaven, wetten en gezag verraadt. De “losbandigheid” van het gedrag van deze kerel is derhalve niet in de eerste plaats te wijten aan zwakheid, no sir, maar vloeit voort uit een oneerbiedige, onbeschaamde en schaamteloze houding. Dát is Andrew.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties