PFM | Rosaria: niet mijn taak om Wiels weg te sturen

'Alleen verantwoordelijk voor mijn eigen mensen'

Rosaria (PAIS) ‘Alleen verantwoordelijk voor mijn eigen mensen’

Partijleider van PAIS Alex Rosaria kreeg veel verontwaardigde reacties over zich heen na het debat over het functioneren van Gevolmachtigd Minister Marvelyne Wiels, donderdag in de Staten.

Ondanks de kritische  houding die de partij toen liet blijken, steunde PAIS de motie van wantrouwen tegen Wiels niet. Dat meldt het Antilliaans Dagblad. Rosaria zegt dat hij geen middelen in handen heeft om mensen van andere politieke partijen die zich misdragen of de wet overtreden weg te sturen.

Hij is alleen verantwoordelijk voor ‘zijn eigen mensen’. Hij verwijst naar het bestuurslid van het toerismebureau dat onder druk van PAIS, de partij die hem op die post aangewezen had, aftrad. Dit in verband met gratis tickets van Air Berlin.

Bron: ParadiseFM

14 Reacties op “PFM | Rosaria: niet mijn taak om Wiels weg te sturen

 1. stanley Held

  Heel jammer. Had anders gehoopt. schijnbaar is het Pluche nu belangrijk. Dit meen ik, jonge Antilliaan, sta op. Cos no ta bon. No wak cen. Juda bo isla. Dit kan niet.

 2. Van een ding kan deze politicus niet beschuldigd worden; visie op de samenleving en het bestuur over die samenleving. Hij verklaart eigenlijk enkel verantwoordelijk te zijn voor zijn eigen volgelingen en niets te maken te hebben met het algemeen belang. In het extreme; als een lid van een andere dan zijn partij aan het moorden slaat heeft hij dan ook geen middelen om er iets aan te doen??

 3. Erwin schrijft: Alexandra heeft echter de pech dat Pais stemmers 10 keer zo slim zijn MFK stemmers.

  Hahahah, dat is een goeie.

  Geen wonder dat PNP hem geen leider wilde maken en hij dus uit dat partij treed. De PNP leiding van toen zag het aankomen en dus Njet, Nee, No, tegen Alexandra zij. En achteraf gezien was dat terecht. He is a useless clown cq probechador.

  Pais, PNP en PS is verleden tijd.
  Wij zullen eindelijk van familie Wiels worden verlost.

  Pero ojos, want je hebt de MFK nog. De boevenpartij die het maar niet opgeeft.

 4. Alex, jij steunde de motie van wantrouwen tegen Wiels niet dus jij bent ervoor.
  net zo erg. Wie de dief beschermt is net zo erg als de dief

 5. roken in openbare ruimtes, daar wil hij wel mee scoren.
  maar het viswijf naar huis sturen, daar is hij te laf voor.
  wat een zak tabak….

 6. Alexandra Rosaria heeft datzelfde laffe pruimenmondje als advocaat Spong, een andere engerd.

  Net als Ach Jee heb ik er enorme spijt van op deze kwal gestemd te hebben.

  Alexandra heeft echter de pech dat Pais stemmers 10 keer zo slim zijn MFK stemmers. Waar MFK stemmers keer op keer blijven stemmen op hun criminelen, laten PAIS stemmers de partij bij de volgende verkiezingen genadeloos vallen.

  Wat een lafaard, een simpel bestuurdertje van CTB die een handtekening is vergeten durft hij wel op te hangen, maar Alexandra doet het in zijn broek voor het ordinaire viswijf Fraudelyne en haar partijleider.

  Lafbek.

 7. Een regelrechte afgang voor Rosaria. Misschien is er na 2016 nog ergens een cleaning job over voor hem, voor zijn straatje welteverstaan. De man heeft er niets van begrepen wat politiek inhoudt. Net als de rest overigens. Gewoon ordinaire zakkenvullerij daar is alles mee gezegd.
  Shame on you, R.

 8. Alexandra Rosaria is toegetreden tot de top 3 van meest schaamteloze vrouwen van Curacao, waarin verder Stella van Rijn en Jacintha Constantia staan.

 9. Ik heb medelijden met vrouw en kinderen van Alexandra Rosaria.

  Die zullen de rest van hun leven bespot worden met deze laffe echtgenoot en vader.

  Het wijf Alexandra Rosaria is een waardeloze loser.

 10. Margret Smeets

  Dit nummer draag ik op aan Alex (laten we hem Alexandra noemen, want hij is toch geen man?):

  Wat een schaamteloze reactie van Alex. Je zal maar met dit mietje getrouwd zijn of zijn zoon of dochter zijn.

  Is het niet zijn taak om Wiels weg te sturen? Dan is het wel de taak van de kiezers om Alexandra weg te sturen!

  Lafbek.

 11. Wat een lafaard!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. Ik wilde openlijk mijn excuses aanbieden aan iedereen. Ik buig mijn hoofd in schaamte. Ik heb namenlijk op deze `man` gestemd in de hoop levend dat er eens een einde gemaaakt zou kunnen worden aan de misdadige praktijken van politieke partijen hier. De man is slechts een verlengstuk gebleken van anderen, zonder eigen mening en zonder ballen. Hij heeftaangetoond problemen in stand te houden in plaats van ze aan te pakken zoals dat de belofte was, de man is wat mij betreft `history`.

 13. Wees blij dat wij niet getrouwd zijn. Je had je koffertje kunnen pakken en weg wezen. Je zet niet alleen jezelf voor schut maar ook je partij, vrouw, kinderen, familie en je kiezers Droevig droevig heel droevig.

 14. Een politicus die beweert alleen maar verantwoordelijkheid voor zijn eigen mensen te dragen is gewoonweg niets waard. Hij had voor de motie van wantrouwen kunnen stemmen, maar komt nu met smoesjes om het gezicht nog enigszins te redden. Gelukkig zullen we deze payaso niet meer terug zien, deze mega clown heeft laten zien dat hij bij de rest van de zakkenvullende pluche-kleevers hoort. Geen ballen, geen mening en geen stem. Er zal door de kiezer keihard met deze flutpartij, die alleen maar symbolische politiek heeft bedreven, worden afgerekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *