PFM | Alsnog salaris voor ontslagen agenten

LBD=er L. Thodé en F. Martina kwamen vorig jaar in opspraak op Hato

LBD=ers L. Thodé en F. Martina kwamen vorig jaar in opspraak op Hato

Twee agenten van de Landelijke Beveiligingsdienst moeten alsnog worden uitbetaald. Dat heeft het Gerecht in Ambtenarenzaken besloten, weet het Antilliaans Dagblad.

De twee agenten, L. Thodé en F. Martina kwamen vorig jaar in opspraak toen ze werden aangehouden op het vliegveld omdat ze daar controles zouden hebben omzeild. Ze zouden met koffers vol auto-onderdelen naar buiten zijn gelopen zonder daarover invoerrechten te betalen. Daarvoor zijn zij ontslagen. Maar daar tegen maakte ze bezwaar.

Dat bezwaar is niet behandeld en dus is het ontslag niet onherroepelijk geworden en hadden de twee gewoon moeten krijgen betaald. De twee voormalig agenten krijgen nu alsnog betaald.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “PFM | Alsnog salaris voor ontslagen agenten

 1. Ik weet niet wat schokkender is, dat we de criminele broer van de ook al veroordeelde Amerigo Thode nog een jaar salaris moeten meegeven of dat ik hier lees dat we allemaal betalen voor 4 body guards van een vreemdgaande witwassende MAVO3 moordenaar en draaideur fraudeur, recent tot 3 jaar cel veroordeeld.

  En dan hebben we Amerigo Thode nog niet zo lang geleden naar Nederland gestuurd als lid van een integriteitscommissie!

 2. Welke onbenul bij de Landelijke Beveiligingsdienst is er verantwoordelijk voor dat we de corrupte L. Thode nog een zak geld moeten meegeven?

  Kan hij investeren in de drugslijn van zijn neefje.

 3. Abraham Mossel

  Met opzet het beroep niet behandeld, deze body boys van Gerrit de Raaf weten te veel over drug stransporten met diplomaten paspoort en geblendeerde regerings auto’s die zonder controle hun vrachtje af konden leveren bij de KLM vliegtuigen.

 4. De ontslagen Thode was 1 van de VIER body guards van Gerrit Schotte, allemaal betaald door ons belastingbetalers.

  Met andere woorden, wij allemaal betalen voor 4 beveiligers van een tot 3 jaar cel veroordeeld crimineel!

  En dan mogen we dit eiland geen bananenrepubliek of corrupt boevennest noemen?

 5. Het gaat om de broer van Amerigo Thode die, zoals het een MFK-er betaamt, misbruik maakte van zijn positie door illegaal auto onderdelen te importeren.

  Broer een strafblad, Amerigo zelf een strafblad, en ook zijn zoon een strafblad wegens grootschalige smokkel van cocaine.

  Model familie, de familie Thode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *