PBC | Voor het eerst geen nieuwe besmettingen op Curaçao

Persbureau Curacao

Het aantal patiënten in het ziekenhuis blijft onveranderd. Zeven in totaal, van wie drie op de Intensive Care | Antilliaans Dagblad

Voor het eerst dit jaar en na lange tijd zijn er geen mensen positief getest. De overheid meldt nul besmettingen bij 200 uitgevoerde testen.

Het aantal patiënten in het ziekenhuis blijft onveranderd. Zeven in totaal, van wie drie op de Intensive Care.

Van de 107 actieve gevallen van gisteren zijn er vandaag drie hersteld.

Bron: Persbureau Curacao

3 Reacties op “PBC | Voor het eerst geen nieuwe besmettingen op Curaçao

 1. Vandaag weer 5 erbij.

 2. Het lijkt stilte voor de storm want die 107 zullen zeker meer mensen besmetten, met corona wordt de slechtste eigenschappen van de YDK blootgelegd.

  Bij de supermarkten zien we iedereen de moeite doen om het karretje te desinfecteren voordat ze deze aanraken, helaas zien we niemand het karretje weer desinfecteren als ze klaar met boodschappen zijn.

  Denk dat de meeste van ons geschrokken zijn om te zien dat 1/3 van de gezinnen hier van de voedselbank moeten leven en een deel, zelfs parlementariërs geen salaris wilden inleveren.

  Ik bid elke avond om te smeken , laat dit niet een karaktereigenschap van de neger zijn want dan is de neger de walgelijkste wezen op aarde.

  Geluk bij een ongeluk zijn de n.g.rs ook dom want die lopen met een mondkapje rond en weten niet dat een mondkapje niet hen maar de ander beschermt, zo denken ze toch onbewust aan de medemens.

 3. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *