29 C
Willemstad
• dinsdag 26 september 2023

Democracy now! | Monday, September 25, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Belangenverstrengeling Silvania in de schaduw van het pokerlicht?

Redactioneel commentaar | Dick Drayer - Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De aankondiging vandaag van een groot gokgerelateerd evenement op Curaçao werpt vragen op over de rol van de...

PBC | Het gebit van Willemstad straalde glanzend, helder en trots

door het oog van een cameraman | Tim van Dijk WILLEMSTAD – In de diepe schaduw van Willemstad’s bruisende leven schuilt een stille pijn, vergelijkbaar met een gebit...

PBC | Curaçao Medical Center onder druk om afsprakensysteem te verbeteren na herhaalde oproep van Gezondheidsinspecteur

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Gezondheidsinspecteur, professor Keli, heeft opnieuw aandacht gevraagd voor patiënten die wachten op een afspraak bij het Curaçao Medical Center. In een brief aan...

PBC | Uitgezette huurders van een FKP-huis krijgen aanzienlijke schadevergoeding

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een huurder van een FKP-huis in Curaçao krijgt bijna 120.000 gulden schadevergoeding nadat hij volgens de rechter ten onrechte zijn huurwoning was uitgezet. De...
- Advertisement -spot_img

PBC | Panter gespot op Bandabou

HomeMediaPBC | Panter gespot op Bandabou
Panter | foto Extra
Panter | foto Extra

WILLEMSTAD – Een man op Banda’bou stond gisteren oog in oog met een zwarte panter. Dat schrijft de Èxtra. Het beest liep bij de voormalige plantage Patrick, met z’n kop naar beneden. 

Toen de twee elkaar in de smiezen kregen, ging de panter er vandoor. Volgens de ochtendkrant is de melding van gisteren al de derde van deze week.

Eerder werd het dier gespot in Watamula en Lagun. Dieren opsporingsambtenaar Stanley Ignacio is ingeseind en heeft een kijkje genomen. Uitsluitsel heeft hij nog niet.

Bron: Persbureau Curacao

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. Stanley,

  Jij woont hier niet op Curacao, de toerist ook niet, dus jullie hebben evenveel recht van spreken. Simple as that.
  En vaak hoef je ergens niet te wonen om te zien dat het een zooitje is.

  Zal gisteren een documentaire te kijken over Sicilië. Een eiland dat door de eeuwen heen door veel vreemde mogendheden is veroverd. Maar alleen hebben ze prachtige bouwwerken achter gelaten.
  En toen moest ik aan Curacao denken en vroeg ik me af: ‘Wat laat de Curacaose bevolking achter ?’
  Wanneer men over 100 – 200 jaar terugdenkt aan de mensen die hier leefden, wat ziet men dan aan mooie bouwwerken ? En tot mijn spijt moest ik tot de conclusie komen dat Curacao helemaal niets bijdraagt. Alles wat hier is gebouwd, dat ook maar enige historische waarde zal hebben, is niet door deze bevolking gebouwd. Die bevolking houdt alleen maar van afbreken en zichzelf verrijken, die bevolking houdt niet van iets achterlaten. En dat is triest.

 2. Respect voor Stanley mensen. Hij is niet altijd te volgen maar wel integer. En heeft een visie.

  Ik denk dat hij een geode aanvulling zou zijn voor de lijst Leeflang waar ik op ga stemmen.

 3. Had ik van jullie allemaal verwacht. Feit is dat jullie het alleen hebben over jullie welzijn. Door jullie kom ik weer daar wonen. De Antilliaan is dom volgens jullie. Daarom heb je mensen als Held om hun te verdedigen.

 4. He Stanley, waarom zou een toerist geen oordeel over het eiland mogen vellen ?? Los van de vrijeid van meningsuiting dienen wij er dan alleen voor te zorgen, dat dat oordeel positief is…..en daar schort het nogal aan, niet?
  Ken uw geschiedenis !! 🙂

 5. Held, het lijkt mij dat je vroeger een ploert van een politie agent moet zijn geweest met hele lange teentjes en een kort lontje als je überhaubt een lontje had. Zuip nog een paar borrels en duik je nest in Stany dat zal je goed doen.

 6. Jij zegt het zelf, ocasional tourist. Waar bemoei mee? Jij kent ons niet. Kom niet meer terug. Hoe durft u als een passerende toerist, mijn politiek en Eiland te beoordelen. In het Nederlands zegt men in zo een geval, Rot echt even op.

 7. Wat een goed idee. Een natuurlijke oplossing voor te veel geiten die het eiland kaalvreten. Lust die ook een overschot aan politici ?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties