PBC | Luchtvaartautoriteit onderzoekt vertragingen InselAir

 Luchtvaartautoriteit onderzoekt vertragingen InselAir | Persbureau Curacao

Luchtvaartautoriteit onderzoekt vertragingen InselAir | Persbureau Curacao

WILLEMSTAD – Insel Air wordt in de gaten gehouden door het ministerie van Verkeer en Vervoer. Dat meldt minister Suzy Camelia-Römer.

Ze heeft de Burgerluchtvaart Autoriteit gevraagd te onderzoeken waardoor de vertragingen van de geplaagde maatschappij ontstaan. Volgens Insel zelf komt dat door een gebrek aan piloten en het slechte weer in de regio.

Bron: Persbureau Curacao

2 Reacties op “PBC | Luchtvaartautoriteit onderzoekt vertragingen InselAir

  1. Sinds PAWA vliegt laat ik Inselair vallen. Enige nadeel is dat je via Sto.domingo moet om naar SXM of AUA te komen maar qua tijd mkt het weinig uit. In ieder geval kom je waar je wezen moet en hoef je niet od airport te bivakkeren. Het zou de burgerluchtvaart sieren indien zij PAWA rechtstr. van Cur zouden willen laten vliegen. Gewoon stoppen met de Inselair monopoly.

  2. Het is een schande hoe Insel Air met haar klanten omgaat.

    Ik denk dat het goed is om ons als gedupeerde klanten te verzamelen en gezamenlijk een rechtszaak tegen Insel Air aan te spannen voor een reele vergoeding van de schade die Insel Air ons berokkent.

    Insel Air is een maatschappij die wanprestatie op wanprestatie stapelt, die haar klanten voor idioten aanziet met haar kutsmoezen en niet eens haar excuus aanbiedt voor haal rampzalige bedrijfsvoering, laat staan de daardoor ontstane schade wil vergoeden.

    Hoeveel ellende moeten we nog met hen meemaken voor Heerenveen zijn conclusies trekt? Binnen het bedrijf heeft hij al geen enkel draagvlak meer, laat staan erbuiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *