29 C
Willemstad
• maandag 20 mei 2024 23:04

PBC | 60 ICT-professionals non-profit opgeleid

60 ICT-professionals non-profit opgeleid
60 ICT-professionals non-profit opgeleid

WILLEMSTAD – De non-profit organisatie op ict-gebied, Isaca Curaçao, scoort hoogt op opleidingsgebied. In de eerste tien maanden hebben al zestig professionals op Curaçao één of meerdere opleidingen succesvol afgerond.

Tachtig procent van de geëxamineerden slaagden voor hun examen.

Isaca Curaçao voorzitter Cai Walters is dik tevreden over de ontwikkeling. “Om te voorkomen dat lokale professionals hoge kosten moeten maken om een opleiding in het buitenland te moeten volgen, verzorgt Isaca Curaçao lokale trainingen.

Daarmee hebben veel meer professionals makkelijker toegang tot internationaal erkende cursussen om zich bij te scholen.

De markt ontwikkelt zich elke dag en er ontstaan steeds meer specialisaties binnen de ict-sector. Iedereen in het bedrijfsleven moet zich blijven ontwikkelen om op niveau te blijven”, aldus Walters.

De leden van Isaca Curaçao zijn industrieel breed: banken, verzekeringsinstellingen, de overheid, consultantsbureaus en software bedrijven.

Er worden voor elke cursus specialisten uit het buitenland ingevlogen om de cursussen te verzorgen. Walters: “Voor sommige cursussen is er ook lokale expertise, waardoor we de trainingskosten nog lager kunnen houden.”

Bron: Persbureau Curacao

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Meer recente reacties