28 C
Willemstad
• woensdag 29 november 2023

Extra | Journaal 27 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | El Capitan shooters in Pointe Blanche after extradition from the United States

El Capitan shooters in Pointe Blanche after extradition from the United States PHILIPSBURG—Dante Ottley and Stevevanus Richardson, known as the El Capitan shooters, and as fugitives after...

NTR | Ambulans Deseo vervult laatste wensen: ‘Nog één keer op de pontjesbrug’

Eva Breukink Een laatste ritje over het eiland, nog een keer op de pontjesbrug staan of weer even thuis in je eigen bed liggen.   Dankzij stichting Ambulans Deseo...

PBC | Wapen uitgeleend aan moordenaar Boechi: 12 maanden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De rechtbank in Willemstad heeft de 45-jarige D. Gabriel veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 maanden wegens wapenbezit. Het betreffende wapen zou gebruikt zijn...

PBC | Lichte stijging kamerbezetting en hotelinkomsten op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De toeristische sector op Curaçao heeft in oktober 2023 een positieve trend laten zien met een lichte stijging in het aantal toeristen dat een...

PBC | HAL Holding verruilt Curaçao voor Rotterdam

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Belegger HAL Holding is van plan zijn hoofdkantoor van Curaçao naar Rotterdam te verhuizen. De grootaandeelhouder van Coolblue en eigenaar van bedrijven als Boskalis,...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Regering werkt aan lidmaatschap CARICOM

HomeMediaParadiseFM | Regering werkt aan lidmaatschap CARICOM
“Er is nu duidelijkheid en Caricom wil ook graag met Curaçao in zee.” | Persbureau Curacao

Premier Eugene Rhuggenaath hoopt dat Curacao binnenkort lid wordt van de Caribische handelsorganisatie Caricom. Dat zei hij gister tegen Paradise fm.

Volgens Rhuggenaath waren de gesprekken al in een gevorderd stadium toen Curacao nog deel uitmaakte van de Nederlandse Antillen. Hierna moest er weer onderzocht worden wat er precies mogelijk was qua afspraken met een autonoom land binnen het Koninkrijk en is het proces opnieuw gestart.

“Er is nu duidelijkheid en Caricom wil ook graag met Curaçao in zee.” Thema’s als migratie, educatie, handel, maar ook onderwijs zijn thema’s waarin Rhuggenaath wel samenwerking ziet.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

  1. Ik moet zeggen, mij maakt het allemaal niets uit, iedereen is vrij om te doen en laten wat die wilt maar er gaan steeds meer geruchten de ronde dat Ruggenaath een homoseksueel is. Elke keer dat ik zijn foto zie, heb ik zoiets van, misschien moet hij een vriend met een kleinere gereedschap nemen, sorry ik bedoel door een vriend met een kleinere gereedschap genomen wordt.

  2. Ik vind het een goed idee. De eilanden in het Caribische zee moeten kunnen met elkaar handel drijven. Europa is zo ver van huis en ook een andere cultuur hebben, die niet bij ons past.

  3. Heb altijd begrepen dat de Caricom alleen onafhankelijke landen laat toetreden dus gaat Curacao onafhankelijk worden of is dit weer een projectje voor snoepreisjes?

  4. Het kan zijn dat het aan mijn reacties te merken is, ik had vandaag een hele slechte dag. Het begon s’ochtends al toen ik de tv aan deed en zag Ruggenaath, Steven Martina en Nicole Maduro alle drie bij elkaar op de buis.

    Het moet verboden zijn om Steven Martina en Nicole Maduro samen in één ruimte te zetten dat is gewoon te veel voor de kijkers, ik kon niet ophouden met overgeven. Wat een arrogantie en allebei met die overdreven handgebaren in één woord walgelijk. Wie denken ze wel dat ze zijn.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties