ParadiseFM | Onderzoek gestart naar Miss Universe Curaçao verkiezing

Kyrsha Attaf is Miss Universe Curaçao 2019

Er komt een onderzoek naar de resultaten van de verkiezing van Miss Universe Curaçao. De afgelopen dagen is er op social media veel commentaar geweest over het resultaat.

Op 20 juni werd de verkiezing van Miss Universe Curaçao gehouden bij Santa Barbara en het duurde vrij lang voordat de uitslag bekend werd gemaakt.

De Extra kreeg gisteren een brief waarin staat dat het Openbaar Ministerie gevraagd is een onderzoek te starten naar de gang van zaken op 20 juni.

Men wil weten of alles volgens de regels is gegaan. Ook roepen zij kandidaten en de organisatoren op, zich te melden bij het OM om meer inzicht te krijgen in de gang van zaken.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Onderzoek gestart naar Miss Universe Curaçao verkiezing

 1. A.Attaf kon de 13 miljoen niet los krijgen? Flinke verliezen in goud enz.handel? Men weet veel maar is bang om zijn,haar leven op het spel te zetten.Kijk maar naar de moord op wijlen H.Wiels die stelde misstanden aan de kaak zoals witwassen en corruptie en alle foute witte boord criminaliteit.De boven wereld is verstrengeld in de onder wereld het zal maar alleen erger worden.

 2. Wat kan hier wel goed gaan op dit eiland?

  Eerst sturen we een hoogzwangere miss naar miss Universe, daarna de dochter van een grote drugsbaron (de Pool) en nu een lid van de familie Attaf die bij iedereen bekend staat als een verzameling grote witwassers.

  Een jurylid heeft al beweerd dat er sprake was van omkoping.

 3. Om heeft wel wat anders te doen denk ik, onderzoek monk verbrande papieren 100.000 naar onkundige biside, dronkenschap achter stuur, m rojer maduro ven erdoham turk, ophitserij.

 4. Daan Banaan

  Niks miss mee

 5. Curacao revisited

  @ ericlapas: eens omayra slaat zowel bij de bikini ronde als bij de ronde met inhoudelijke levensvragen een modder figuur.

 6. Dit soort verkiezingen zijn overal corrupte verkiezingen. Schimmige deals achter de schermen, al jaren.

 7. ericlapas

  Zelf wordt ik niet warm of koud van deze dames maar we moeten wel realistisch zijn, wij kunnen niet Omayra Leeflang naar de miss universe verkiezingen sturen daar slaan we een modder figuur mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *