ParadiseFM | Nog geen coronavirus op Curaçao, wel waarschijnlijk

Mensen wordt in ieder geval aangeraden hun handen goed te wassen en de hygiëne-regels in acht te houden.

Het ministerie van Gezondheid, Natuur en en Milieu roept de bevolking op om rustig te blijven over de angst voor het coronavirus.

Het ministerie stelt dat het virus nog niet op Curaçao is gearriveerd, maar noemt het wel waarschijnlijk dat het hier uiteindelijk komt.

Mensen wordt in ieder geval aangeraden hun handen goed te wassen en de hygiëne-regels in acht te houden.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Nog geen coronavirus op Curaçao, wel waarschijnlijk

 1. Mensen wordt in ieder geval aangeraden hun handen goed te wassen en de hygiëne-regels in acht te houden. Dat is waar lieve Suzy. Maar…………….what about de vluchtelingen crisis bij jullie????? Kijk Suzy, tijdens de grote Ierse hongersnood kwamen veel Ierse immigranten per boot naar Canada. Veel Canadezen en Ieren stierven aan cholera, vlektyfus en andere (seksuele) ziekten. Veel kinderen verloren hun ouders door ziekten en sommige werden geadopteerd door Franssprekende gezinnen. Na verloop van tijd ging de Ierse achtergrond van veel mensen dus zelfs verloren. Waarom winnen zulke ziekten weer terrein? Iets anders Suzy. Sommige ziektekiemen zijn nu immuun voor het „zware geschut” van de geneeskunde, de antibiotica. Het zijn „superbacteriën” geworden. Een vrije, ongebonden manier van leven heeft ervoor gezorgd dat door seksueel contact overgebrachte ziekten zich als een lopend vuur verbreiden. En het binnenstromen van immigranten uit arme landen (zoals in dit geval Venezuela) verklaart waarom oude ziekten zoals lepra, tuberculose en malaria weer de kop opsteken. De verspreiding van vele „superbacteriën” wijt men aan het gemak waarmee in ziekenhuizen, verpleeginrichtingen en kinderdagverblijven ziektekiemen worden overgedragen. Bacteriën en schimmels die zich schuilhouden in catheters, infusievloeistoffen en zelfs het bloemetje dat men de patiënten ter opvrolijking stuurt, doden jaarlijks vele personen. Suzy, uit één studie bleek dat in 39 procent van de sterfgevallen in ziekenhuizen sprake was van dit soort infecties, overgebracht door immigranten/vluchtelingen, zo zegt het rapport. En dáár zitten jullie mee binnenkort op Curacao. Het is dus geen kwestie òf, maar een kwestie van wannéér het voor de deur staat.

 2. Nvt, precies , kansloos, zij heeft meer in haar mars dan al de criminele slinkers van mfk kdnt ps .

 3. Hans kansloze reactie

 4. De Rechtsstaat

  Wel Hansie, maak je borst niet nat, echter haal wat mondkapjes (is je zeker niet ontgaan) ….. Stevie is coming back (the Corvid-Martien)!!!!

 5. ericlapas

  Het is bekend dat epidemieën vaak in armoedige omstandigheden uitbreken en uitbreiden. Veel mensen hier op Curaçao wonen in armoedige omstandigheden en steeds meer gezinnen hebben geen stromend water en elektriciteit dus van hygiëne is geen sprake.

  Deze vrouw is daar voor een groot deel schuldig aan. De miljoenen die door haar toe doen in de zakken van vrienden en van haar zelf is verdwenen, had beter voor armoede bestrijding gebruik kunnen worden.

 6. Veel gevaarlijker dan het Cor-ona virus is het Cor-ruptie virus.

  En daar weet slinkse Suzy alles van, haar man ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *